Antena Meniu Search
x

Video Lucrări fără sfârşit la podul peste Dunăre. După ce s-a stricat banda 1 pe sensul Tulcea - Brăila, au apărut valuri în asfalt şi pe banda 2

Căldura provoacă probleme şi pe podul peste Dunăre, de la Brăila... după ce o bandă de circulaţie a fost închisă pentru că asfaltul a fost afectat de temperaturile ridicate, acum s-a stricat şi cea de-a doua bandă. Motivul este acelaşi, şi cum caniculă încă este, traficul a fost deviat. 

de Adrian Obreja

la 02.07.2024 , 14:58

Se lucrează din nou la podul peste Dunăre de la Brăila. În acest moment, banda 1 de circulaţie de pe sensul Tulcea - Brăila a fost decopertată, sunt foarte mulţi muncitori pe toată lungimea podului şi se pregăteşte terenul pentru o nouă reasfaltare.

Valuri în şosea pe sensul Tulcea-Brăila, pe podul peste Dunăre. Urmează a patra reasfaltare de la inaugurare

Au fost probleme pe acest sens de mers încă de la inaugurarea de anul trecut, valuri pe asfalt din cauza căldurii, dar şi a reţetei care s-a folosit la asflat. În urmă cu câteva săptămâni a fost închisă această bandă de circulaţie şi tot traficul s-a mutat pe banda 2. Rezultatul este că s-au format valuri în asfalt şi pe banda 2 de circulaţie, pe toată lungime a podului.

Vezi și

De la inaugurarea de anul trecut şi până în acest moment s-au făcut deja reasfaltări de trei ori şi urmează o alta. De asemenea, s-a stricat şi un strat de hidroizolaţie în momentul în care a fost decopertat acest sens de mers. Rămâne de văzut când vor fi remediate toate aceste probleme, pentru ca, într-un final, să fie făcută şi recepţia lucrării.

Problemele la acest pod se ţin lanţ de anul trecut, din luna iulie. Au fost identificate, de-a lungul timpului, fisuri, tasări, dar şi şuruburi desprinse din parapeţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Lucrări fără sfârşit la podul peste Dunăre. După ce s-a stricat banda 1 pe sensul Tulcea - Brăila, au apărut valuri în asfalt şi pe banda 2