Meniu LIVE
Search
x

Ludovic Orban, după noul record de infectări: Nu se pune problema să amânăm alegerile locale

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu se pune problema amânării alegerilor locale, în ziua în care România a atins un nou record de infectări la nivel național, în 24 de ore.

De Ana Maria Ghiarasim la 23.07.2020, 14:39
  • Orban a subliniat că secțiile de votare pot fi organizate în așa fel încât să nu existe riscul răspândirii COVID-19.
  • Grupul de Comunicare Strategică a raportat, joi, 1.112 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore.

Orban a subliniat că e prematur să vorbim despre o posibilă amânare a alegerilor locale, care trebuie să se desfăşoare pe data de 27 septembrie.

„E prematur să discutăm despre o posibilă amânare a alegerilor. Vom face o evaluare epidemiologică a fiecărei activităţi în campania electorală. Se poate face campanie în spaţii deschise, pe media, online. Se pot organiza secţiile de votare şi procesul de votare, astfel încât să nu existe riscurile răspândirii virusului. Deocamdată, la acest număr de cazuri noi, nu se pune problema să amânăm alegerile locale”, a spus Ludovic Orban joi la Constanţa.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, joi, 1.112 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, un nou record pentru România. Bilanţul este de 41.275 de persoane infectate. 

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Ludovic Orban, după noul record de infectări: Nu se pune problema să amânăm alegerile locale

Breaking News

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe...

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe Frontul de Est, atacă ruşii retraşi la Kreminna