Antena Meniu Search
x

Video Lumânări și cărți despre ritualuri satanice în camera de cămin: Studenta din Ploiești bănuită că a ucis o pisică a fost evacuată

Scene uluitoare în campusul Universității Petrol și Gaze, din Ploiești. O studentă este bănuită că ar fi ucis o pisică, în cadrul unui ritual ocult. Întâmplarea a ieşit la iveală după ce fata i-ar fi spus colegei de cameră ce urma să facă. Șocată de ce i se povesteşte, studenta a alertat conducerea campusului, care a anunţat Poliţia. Vă avertizăm, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 14:06

Vezi și

Tânăra este studentă în anul întâi şi locuieşte la etajul trei al căminului. Chiar colega ei de cameră a dat alarma. Fata a povestit administratorului din campus planurile diabolice ale tinerei. 

Ilona Pleșa, administratora campusului: Am înţeles că a omorât o pisică în camera în care locuiesc ambele. A mai prins-o în cameră făcând un fel de ritualuri, sau ceva în genul acesta. 

Reporter: Tu personal o vedeai în stare de aşa ceva?

Ilona Pleșa, administratora campusului: În stare, nu cred. Părea destul de timidă, nu socializa, retrasă.

Pe acelaşi subiect

Studenta a fost evacuată pentru liniştea colegilor

În cameră, ar fi fost găsite mai multe lumânări și cărți despre ritualuri satanice. Fapta i-a îngrozit pe toți tinerii din campus.

''Am auzit că ar fi ameninţat-o şi pe colega de cameră.''

''Nu era cazul să omoare animalul ăla, că era nevinovat, acuma bine că n-a fost un om.'' 

Conducerea Universităţii a luat şi primele măsuri în acest caz.

Prof. Univ. Mirela Dulgheru, purtător de cuvânt UPG Ploiești: A fost informat domnul rector şi s-a discutat în cadrul consiliului de administraţie că studenta care a făcut această faptă va fi temporar evacuată din cămin pentru liniştea colegilor. Noi sperăm să fie un foc de paie şi să nu se fi întâmplat.

Tânăra are acum şi dosar penal pentru uciderea fără drept şi cu intenţie a unui animal.

Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt IJP Prahova: La acest moment, se efectuează cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale, cadavrul animalului fiind ridicat în vederea efectuării autopsiei.

Poliţiştii o vor audia pe tânăra studentă. Cel mai probabil, fata va fi supusă şi unei expertize psihiatrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Lumânări și cărți despre ritualuri satanice în camera de cămin: Studenta din Ploiești bănuită că a ucis o pisică a fost evacuată