Antena Meniu Search
x

Lumânări şi lacrimi pentru Sofia, fetiţa care a murit carbonizată în rulota părinţilor săi! Care este ipoteza anchetatorilor cu privire la cauza exploziei

Sofia Maria, fetița în vârstă de șase ani care a murit carbonizată în rulota părinților săi de pe bulevardul Mamaia din Constanța, a fost luată acasă, astăzi, de unchiul ei, pentru a fi înmormântată. În același timp, locul în care copila a murit s-a transformat într-un altar unde oamenii au aprins lumânări și au pus flori.

Sofia Maria, fetița în vârstă de șase ani care a murit carbonizată în rulota părinților săi de pe bulevardul Mamaia din Constanța, a fost luată acasă, astăzi, de unchiul ei, pentru a fi înmormântată.

În același timp, locul în care copila a murit s-a transformat într-un altar unde oamenii au aprins lumânări și au pus flori.

Sofia va fi înmormântată de rude, având în vedere că părinții ei se află în continuare în spital, tatăl având arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că rulota ar fi explodat din cauza faptului că sursa de încălzire și de gătit fusese modificată astfel încât să funcționeze cu GPL. Mai mult, în momentul în care a izbucnit incendiul, rulota se afla în deplasare, iar femeia încerca să facă duș.

Specialiștii în domeniu au precizat că în timpul deplasării, sistemul de încălzire și de gătit ar trebui să fie închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Lumânări şi lacrimi pentru Sofia, fetiţa care a murit carbonizată în rulota părinţilor săi! Care este ipoteza anchetatorilor cu privire la cauza exploziei