Antena Meniu Search
x

Foto Luminiţa, fata de 13 ani din Neamţ dispărută de două zile a fost găsită în viaţă, într-o livadă. Ce le-a spus poliţiştilor

Adolescenta în vârstă de 13 ani din localitatea Stăniţa, judeţul Neamţ, plecată de acasă în urmă cu două zile şi dată dispărută sâmbătă dimineaţă a fost găsită într-o livadă, în apropierea locului în care fusese văzută ultima dată, joi seară. Ea este teafără iar poliţiştii spun că, potrivit primelor verificări, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 16:45

Luminiţa, fata de 13 ani din Neamţ dispărută de 2 zile a fost găsită în viaţă
Luminiţa, fata de 13 ani din Neamţ dispărută de 2 zile a fost găsită în viaţă

Luminiţa Elena Bîrsan a fost a fost găsită sâmbătă după amiază, în livada satului Chicirea, transmite Poliţia judeţeană Neamţ. Locul în care tânăra a fost găsită este în acelaşi sat în care ea fusese văzută ultima dată, în seara zilei de 28 martie, culegând flori. 

Surse locale spun că adolescenta a plecat de acasă pentru că a avut discuţii contradictorii cu tatăl ei şi s-a temut să se întoarcă acasă. În momentul în care a fost găsită ea era foarte obosită, relatează news.ro.

O întreagă echipa a participat la căutări

La misiunea de căutare au participat poliţişti din cadrul Inspectoratelor judeţene Neamţ şi Iaşi, jandarmi din Bacău, pompieri, pădurari şi voluntari. Fata în vârstă de 13 ani a plecat de acasă joi. Sâmbătă, mama ei a mers la Poliţie şi a cerut sprijin pentru găsirea ei. 

”La data de 30  martie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Politie Rurala Sagna a fost sesizaţi, prin apel 112,  de către o femeie, din comuna Stanita, cu privire la faptul că fiica sa, Bîrsan Luminiţa Elena, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 28 martie a.c., pentru a avea grijă de animale pe câmp şi nu a mai revenit până în prezent”, a anunţat, sâmbătă, Poliţia judeţeană Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Luminiţa, fata de 13 ani din Neamţ dispărută de două zile a fost găsită în viaţă, într-o livadă. Ce le-a spus poliţiştilor