Antena Meniu Search
x

O fată de 13 ani din Neamț e dispărută de două zile, după ce a plecat cu animalele pe câmp. Joi seară, Luminița a fost văzută culegând flori la marginea unei păduri

Luminița Elena Bîrsan, o fată de 13 ani din județul Neamț, este căutată de polițiști, pompieri și voluntari, după ce a fost dată dispărută, astăzi, de familie. Copila a plecat de acasă în data de 28 martie, să păzească animalele pe câmp, şi nu s-a mai întors. Joi seară, ea a fost văzută culegând flori la marginea unei păduri. 

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 14:13

Luminița este de negăsit de două zile, însă familia a anunțat dispariția abia sâmbătă.

Poliţiştii din judeţul Neamţ au făcut publice, în această dimineaţă, semnalmentele şi fotografia fetei de 13 ani, care a plecat de acasă în data de 28 martie, să păzească animalele pe câmp, şi nu a revenit. Joi seară, ea a fost văzută culegând flori la marginea unei păduri.

Fetiță de 13 ani din Neamţ, căutată de polițiști și pompieri

Persoanele care o văd pe adolescentă sunt rugate să anunţe autorităţile.

Pe acelaşi subiect

"La data de 30 martie, polițiștii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Sagna a fost sesizați, prin apel 112,  de catre o femeie, din comuna Stanita, cu privire la faptul că fiica sa, Bîrsan Luminiţa Elena, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 28 martie a.c., pentru a avea grijă de animale pe câmp și nu a mai revenit până în prezent. Ultima dată minora a fost văzută în seara zilei de 28 martie culegând flori, în în apropierea pădurii de lângă satul Chicirea. Semnalmente: înălțime 1,40 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr șaten. Aceasta purta pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă din fâș de culoare roșie, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare nergu și având capul descoperit", au transmis reprezentanţii IPJ Neamţ.

A fost transmis mesaj Ro-Alert despre dispariție

Populaţia din patru comune ale judeţului Neamţ şi din două localităţi ale judeţului Iaşi a primit mesaj Ro-Alert cu privire la dispariţia fetei de 13 ani. Localnicii din Stăniţa, Bâra, Boghicea, Pânceşti,  Dagâţa şi Tansa sunt rugaţi să sune la 112 dacă au orice informaţie despre adolescenta dispărută de două zile. Între timp, echipe de căutare formate din angajaţi ai structurilor Ministerului de Interne şi voluntari din s-au mobilizat şi verifică zonele în care fata s-ar putea afla.

Orice persoană o vede sau deţine informaţii cu privire la aceasta este rugată să apeleze 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O fată de 13 ani din Neamț e dispărută de două zile, după ce a plecat cu animalele pe câmp. Joi seară, Luminița a fost văzută culegând flori la marginea unei păduri