Antena Meniu Search
x

Video Luptător de la trupele speciale, bătut în Craiova de foşti deţinuţi. Printre agresori ar fi fratele unei judecătoare

Un luptător din cadrul trupelor de intervenţie rapidă de la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova şi un prieten al acestuia au fost bătuţi cu bestialitate într-un club. Agresorii ar fi fiul unui milionar iordanian şi mai mulţi foşti deţinuţi, condamnaţi tot pentru fapte de violenţă. Sunt căutaţi, iar unul dintre bătăuşi este dat în consemn la frontieră. 

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 19:22

Vezi și

Răfuiala a avut loc vineri spre sâmbătă într-un club din Centrul Vechi din Craiova. Scandalul ar fi început după ce luptătorul de la penitenciarul din oraş l-a abordat pe lăutarul care cânta la masa fiului unui milionar iordanian pentru a face o dedicaţie. Acesta ar fi fost însoţit de mai mulţi foşti deţinuţi, eliberaţi recent.

Scandalul, suprins de camere

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din club se vede cum spiritele se încing, iar unul dintre indivizi aruncă o băutură în faţa poliţistului. Agentul răspunde cu acelaşi gest. Urmează o ploaie de lovituri în urma cărora poliţistul este pus la pământ. Mai mult, la un moment dat, fiul omului de afaceri iordanian scoate un cuţit. 

Victimă: Am fost agresat de la început. Se vede pe imagini că vrea să îmi dea una, mă întorc cu spatele, sunt luate cu spatele de cel de la bar, sunt pus la pământ şi lovit. 

Pe acelaşi subiect

Marian, martor: Din cauza băuturii, din cauza la lăutari. Au fost cuţite, sticle. 

Agenţii de pază au intervenit şi ei

Ramona Turculeanu, administrator club: Bodyguarzii au fost chemaţi, au intrat în mijlocul lor, au încercat să aplaneze, au început să se lovească unii cu alţii şi ulterior au dat cu spray paralizant să aplaneze toată nebunia care era în mijloc acolo.

Încăierarea a continuat şi mai violent pe stradă. Un bărbat de 37 de ani, cel mai probabil un prieten de-al agentului, este lovit cu picioarele în timp ce agonizează pe asfalt. Poliţistul şi amicul său au fost duşi de urgenţă la spital. 

Cristina Geormăneanu, pdc SJU Craiova: Unul dintre ei cu traumatism cranio-cerebral acut minor, cu traumatism facial, cu factură de mandibulă, de asemenea cu traumatism toratico abdominal, cu multiple fracturi costale. Celălalt este internat în clinica oro maxo facială. Prezintă traumatis cranio facial acut şi contuzii toratice.

Unul dintre agresori, fratele unei judecătoare

Poliţiştii au identificat cinci agresori. Unul dintre ei ar fi fratele unui judecătoare din Craiova.

Victima: Doi dintre ei au fost deţinuţi la noi la penitenciar, unul cu fapte de omor parcă sub influenţa drogurilor, iar pe ceilalţi nu îi cunoşteam. A fost totul premeditat, se vede pe tot.

Poliţistul agresat are 46 de ani şi practică meseria de 22 de ani. Sindicaliştii din sistemul penitenciar susţin că agenții pot fi ușor  recunoscuţi iar foştii deţinuţi se pot răzbuna. 

Cosmin Dorobanțu, Preşedinte sindicat ANP: În timpul intervenţiei poartă cagule, dar, de regulă, se ştiu care sunt poliţiştii de penitenciare. Deţinuţii stând atâta timp cu ei le învaţă mersul, le învaţă gesturile, le învaţă chiar şi configuraţia corpului. Escortează deţinuţi fie la spitale, fie la instanţă unde nu ar trebuie să meargă ei şi atunci ei merg fără cagulă.

Toţi bătăuşii s-au văzut nevăzuţi după răfuială. Unul dintre ei este chiar dat în consemn la frontieră. Poliţiştii nu au reuşit să audieze decât cele două victime şi martorii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Luptător de la trupele speciale, bătut în Craiova de foşti deţinuţi. Printre agresori ar fi fratele unei judecătoare