Antena Meniu Search
x

Video Macetă de aproape jumătate de metru, găsită în mașina unui șofer tras pe dreapta în Ilfov. Razie de amploare pe drumurile de acces în Capitală

Razii de amploare, seara trecută, pe drumurile de acces în Capitală. În doar câteva ore, poliţiştii rutieri din judeţul Ilfov au dat amenzi de peste 30.000 de lei. Agenţii au legitimat peste 400 de persoane și verificat aproape 200 de autovehicule. Şoferii traşi pe dreapta au fost testaţi atât cu aparatele alcooltest şi drugtest.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 07:57

Vezi și

Oamenii legii au reţinut optermise de conducere, două certificate de înmatriculare şi patru plăcuţe cu numere. Iar în unele maşini, poliţiştii au găsit şi obiecte interzise.

Anne Ciolca, IPJ Ilfov: În cursul nopții, polițiștii au depistat în urma unui control efectual într-un autovehicul, o macetă cu lungimea de aproximatv 40 de centimetri.

În cauză, a fost un dosar de urmărire penală. Totodată, polițiștii rutieri au retinut opt permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

La razie au participat şi cei doi câini Tisha şi Oscar, aceştia fiind un sprijin pentru poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Macetă de aproape jumătate de metru, găsită în mașina unui șofer tras pe dreapta în Ilfov. Razie de amploare pe drumurile de acces în Capitală