Antena Meniu Search
x

Mafia din România a pus stăpânire pe Irlanda: CRIME, bancomate ARUNCATE ÎN AER şi reglări de conturi!

Procurorii DIICOT au făcut mai multe percheziţii la locuinţele unor bărbaţi suspectaţi că au comis numeroase orori în Irlanda.

Virgil Busa, tatăl fostului iubit al fiicei lui Adrian Minune, a fost ucis în apartamentul său din Irlanda

Procurorii DIICOT au făcut mai multe percheziţii la locuinţele unor bărbaţi suspectaţi că au comis numeroase orori în Irlanda.

Potrivit unor surse, suspecţii 'vizitaţi' în această dimineaţă de mascaţi sunt cei care l-au ucis pe Virgil Buşa, tatăl lui Franco, fostul iubit al fetei lui Adrian Minune.

"La data de 28 septembrie a.c., polițiști ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sprijiniţi de poliţişti ai structurilor de combatere a criminalităţii organizate din Neamț, Vaslui şi Dâmbovița, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au descins la locuințele a 8 membri ai unei grupări infracţionale, bănuite de șantaj și omor calificat.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii aprilie 2014, la ordinul liderului grupării,  membrii acesteia ar fi acționat, în mod premeditat, pentru uciderea unui bărbat care ar fi încercat să-și impună autoritatea în zona de acțiune a grupării infracționale, pe teritoriul Irlandei. De asemenea, ar fi lovit şi pus în pericol viața altor două persoane, aflate în apartamentul unde a fost săvârșit omorul", se arată într-un comunicat remis de anchetatori.

Potrivit procurorilor, în prezent, liderul grupării este arestat la domiciliu, pe teritoriul Irlandei de Nord, pentru atacarea unor bancomate, prin folosirea unor substanțe explozive.

În urma percheziţiilor de astăzi, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, bani  (5.000 de euro şi 2.500 de RON), un laptop și 5 smartphone-uri, 47 de comprimate cu efect anabolizant, înscrisuri și obiecte cu valoare probatorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mafia din România a pus stăpânire pe Irlanda: CRIME, bancomate ARUNCATE ÎN AER şi reglări de conturi!