Antena Meniu Search
x

Video viral de la MAI! Semnalul de alarmă tras de autorităţi cu privire la aglomeraţia de la paşapoarte (VIDEO)

MAI a cucerit din nou Internetul cu un clip viral. Este vorba de un filmuleţ de 30 de secunde, în care românii sunt informaţi să-şi facă paşaportul din timp.

Vezi și

Ministerul de Interne a cucerit din nou Internetul cu un clip viral. Este vorba de un filmuleţ amuzant de 30 de secunde, în care românii sunt informaţi să-şi facă paşaportul din timp. Si totuşi, iniţiativa MAI este cât se poate de serioasă.

Reacţia internetului, care a rostogolit clipul de sute de ori, în faţa a zeci de mii de utilizatori, doar în primele ore de la publicare. 

Românii s-au îngrămădit să-l vadă mai ceva ca la oficiul de paşapoarte, în vară. 

Scenariul filmuleţului e clasic. El, tânăr fără pretenţii, scapă bagajele. Ea, domnişoară cochetă, scapă de el. Pentru că nu are actele în regulă, el rămâne... vorba cântecului... cu bine. Şi cu mama cu batic pe cap, care învârte încântată la ceaun. 

Clipul Ministerului Afacerilor Interne are şi un titlu sugestiv. Cine amână schimbarea paşaportului pentru cea mai aglomerată perioadă a anului, riscă să rămână acasă. 

Dragos Stoica, actor:

Clipul e bine făcut. Eu l-aş mai fi lungit un pic, cu vreo 10 secunde. Aş fi încărcat cumva dragostea dintre cei doi şi undeva să se termine la aeroport. Să-şi dea seama că a expirat paşaportul. să vină, eventual şi SRI-ul să-l oprească... 

Acum câteva luni, cozile la paşapoarte erau interminabile. Cei mai mulţi erau români care lucrează în străinătate, veniţi pentru un paşaport temporar. Ca să evite aceeaşi situaţie, oficialii MAI propun dublarea termenului de valabilitate a documentelor de călătorie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Video viral de la MAI! Semnalul de alarmă tras de autorităţi cu privire la aglomeraţia de la paşapoarte (VIDEO)