Antena Meniu Search
x

Video "Maică-sa e la perfuzii". Declaraţiile tatălui Sorinei, fata găsită moartă pe un deal din Cluj

Căutări dramatice, încheiate tragic în judeţul Cluj. O tânără de 26 de ani a fost găsită moartă la aproape trei zile de când a plecat de acasă. Zeci de jandarmi, voluntari şi poliţişti cu câini de urmă au căutat-o. Indiciile primite de la localnici i-au condus, în cele din urmă, pe un câmp. Fata era fără viaţă lângă mai multe cutii goale cu medicamente. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 25.01.2024, 18:24

Vezi și

Tatăl Sorinei: Urma în acea zi în care a dispărut să ne înțelegem cum ne întâlnim. Întotdeauna spunea că e în regulă, că simte doar o stare de oboseală, dar că e în regulă. Maică să e într-o stare rea, acum e la perfuzii.

Sorina a fost găsită moartă pe un deal din Cluj, lângă o grămadă de cutii de medicamente

Timp de două zile, zeci de oameni, ajutaţi de câini de urmă, maşini de teren şi drone au căutat, centimetru cu centimetru, în zona din care telefonul fetei a emis semnal ultima oară -  în comuna Gârbău. Tânăra a plecat din gara din Cluj-Napoca, unde a fost surprinsă de camerele de supraveghere. 

Martor: Noi am crezut că merge la casă de sus și după am văzut că merge printre pruni.

Pe acelaşi subiect

Martor: Soțul meu căra lemne. Eu de pe geam am văzut-o se grăbea, deci așa a luat-o în sus, era cu rucsacul în spate, căștile pe urechi. Se uita în jos.

Oana Ciora, Asociaţia pentru Câini de Salvare Transilvania, voluntar: Am încercat să investigăm fiecare posibilitate de deplasare a persoanei şi apoi cu câini de căutare de suprafaţă, adică câini care scotocesc zona, am încercat să mai acoperim zone care păreau de interes. 

După căutări disperate, tânăra de 26 de ani a fost găsită, fără suflare, pe un deal din comună Gârbău. Era înconjurată de o mulţime de cutii cu medicamente. 

Tânăra de abia se logodise şi îşi făcea planuri de nuntă

Nicolae Ones, voluntar: Probabil că dacă insistau mai mult ieri o găseau poate, cine ştie, intoxicată, nu moartă. 

Alex Prunean, reporter Observator: Locul în care a fost găsită tânăra se află la aproximativ un kilometru distanţă de cea mai apropiată casă, dar aseară, din cauza întunericului şi a terenului dificil, salvatorii nu au ajuns până aici. Zona a fost împânzită acum de criminalişti care au misiunea de a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs decesul. 

Sorina se logodise de curând şi îşi făcea planuri de nuntă. Cunoscuţii spun că e posibil că fata să nu fi putut trece peste divorţul părinţilor ei, din urmă cu un an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Maică-sa e la perfuzii". Declaraţiile tatălui Sorinei, fata găsită moartă pe un deal din Cluj