Antena Meniu Search
x

Mama care şi-a bătut fetiţa cu mătura se apără: "A înjurat şi mi-am ieşit din minţi"

Mama din Roman, care şi-a bătut fetiţa cu o mătură şi a umilit-o, în timp ce copil o implora să nu o mai lovească, se apără şi a precizat că totul a pornit de la o înjurătură.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.12.2019, 15:59

Vezi și

Mama din Roman, care şi-a bătut fetiţa cu o mătură şi a umilit-o, în timp ce copil o implora să nu o mai lovească, se apără şi a precizat că totul a pornit de la o înjurătură.

Tânăra în vârstă de 25 de ani se află în prezent într-un centru al DGASPC Neamţ, acolo unde a ajuns încă de seara trecută, împreună cu fetiţa ei în vârstă de cinci ani.

Femeia a încercat să îşi justifice gestul şi a explicat că, în ziua în care şi-a agresat fetiţa, a fost filmată de sora ei, care încearcă să îi facă rău, iar scandalul a pornit de la o înjurătură pe care fetiţa a auzit-o la sora ei şi apoi a folosit-o.

"M-am certat cu sora mea în ziua respectivă. Sora mea folosea nişte vorbe jignitoare în casă. Fata mea a auzit un cuvânt de la ea, o înjurătură şi când am trimis-o dincolo să se joace cu nepoata mea, a folosit ce a auzit la sora mea către nepoata mea.

Pe acelaşi subiect

Eram obosită şi agitată şi când am auzit-o cum vorbeşte, am pus mâna pe mătură. Recunosc că nu e bine ce am făcut. Îmi pare foarte rău, dar acum nu pot da timpul înapoi. Am pus mâna pe mătură şi i-am dat câteva mături la fund. Sora mea m-a filmat şi i-a trimis. De mult a vrut să îmi facă mie chestia asta pentru că eu nu mă am deloc în relaţii bune cu ea şi i-a trimis fostului meu soţ, concubin că nu e soţ.

M-a şantajat că dacă nu îi dau fata, bagă pe Facebook. I-am zis că fata nu am cum să i-o dau, că eu am crescut copilul ăsta în cinci ani de zile şi nu am cum să i-o dau lui aşa că vrea el. I-am zis să bage pe Facebook că nu mă interesează, că fata oricum nu are cum să o ia de lângă mine.

Şi aşa am ajuns pe Facebook şi la toate televiziunile. Acum sunt într-un centru, împreună cu fata. Trebuie să vină mâine un domn procuror şi directorul de la centru şi să se discute. Vom vedea mâine ce se întâmplă.

Copilul este ataşat foarte mult de mine. Nu s-a întâmplat niciodată să îmi bat copilul. Recunosc că mi-am ieşit un pic din minţi când am auzit cum vorbeşte. Eu nu suport ca fetiţa mea să vobească aşa pentru că are o educaţie destul de bună. Mi-a picat greu felul în care vorbeşte", a declarat mama fetiţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mama care şi-a bătut fetiţa cu mătura se apără: "A înjurat şi mi-am ieşit din minţi"