Antena Meniu Search
x
LIVE

Video "O maşină l-a ocolit milimetric". Un ucrainean de 62 de ani, suspect de Parkinson, a fost la un pas să provoace o tragedie în Galaţi. Şoferii l-au blocat în trafic

O familie de ucraineni, refugiată în Galaţi, a fost la un pas de o tragedie, după ce şoferului i s-a făcut rău la volan. Acesta se afla în maşină împreună cu soţia şi cei doi copii, iar la un moment dat, automobilul a început să meargă în zig-zag. Bărbatul a fost oprit de ceilalţi participanţi la trafic. Tot ei au fost cei care au anunţat şi Poliţia. Şoferul, în vârstă de 62 de ani, ar suferi de Parkinson.

De Redactia Observator la 24.03.2023, 07:47
Vezi și

"Mamă, în ce fel face", spune un martor. Sunt imagini pe care cei doi tineri le-au surprins, miercuri noapte, pe o stradă din Galaţi. Iniţial, cei doi credeau că la volan se afla un şofer băut, care mergea haotic pe contrasens. Însă, mare le-a fost mirarea, când au aflat că de fapt, la volan circula un bărbat cu afecţiuni neurologice. "Se porneau semnalele când stânga când dreapta, ştergătoarele, frâna brusc şi fără motiv. La un moment dat, atunci m-am şi speriat foarte tare. A trecut o maşină pe contrasens şi l-a ocolit milimetric", a declarat Cristina Lungu, martoră.

Ucraineanul a primit o amendă de 870 de lei

Speriaţi, tinerii au încercat să-i atragă atenţia şoferului. "M-am simţi şi eu în pericol ca şofer, deoarece se putea întâmpla orice, plus că frâna foarte brusc", a declarat Radu Anghel, şofer. După ce a fost oprit de tineri, bărbatul i-a cedat locul soţiei sale, iar familia de ucraineni şi-a văzut în continuare de drum. Însă, între timp, tinerii au anunţat poliţia.

"Se vor efectua demersuri pentru a se stabili dacă persoana în cauză era aptă din punct de vedere medical pentru a conduce autovehicule pe drumurile publice", a declarat Ciprian Stoica, IPJ Galați. Bărbatului de 62 i-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile şi s-a ales cu o amendă de 870 de lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "O maşină l-a ocolit milimetric". Un ucrainean de 62 de ani, suspect de Parkinson, a fost la un pas să provoace o tragedie în Galaţi. Şoferii l-au blocat în trafic