Antena Meniu Search
x

Video Şofer ucrainean, suspect de Parkinson, filmat conducând haotic în Galaţi. Surpriza poliţiştilor, când au oprit maşina

Un şofer ucrainean a fost filmat de mai mulţi gălăţeni, îngroziţi de modul haotic în care acesta conducea pe străzile oraşului. Oamenii au chemat Poliţia, însă la sosirea echipajului, surpriză: la volan era o femeie, în ciuda dovezilor din imagini. Bărbatul fusese surprins în timp ce intră pe contrasens, fiind foarte aproape să se izbească de alte două vehicule. Potrivit Mediafax, acesta e suspect de Parkinson.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 18:06

Vezi și

Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi. Mașina care se deplasa „sinuos” a intrat pe contrasens și a făcut o depășire riscantă. "Cum să urce aşa la volan?! Doamne, v-am filmat, am vrut să sunăm la Poliţie", spune un martor. Totuși, în momentul în care echipajul de Poliție a ajuns la fața locului, la volan se afla o femeie și nu un bărbat.

"Mai mulţi şoferi au văzut acea maşină, înmatriculată în Galaţi, fiind condusă haotic: intra pe contrasens, revenea pe sensul de mers iniţial, după care a fost la un pas să lovească o altă maşină. Atunci, cei care au surprins aceste imagini şi care le-au postat pe un site de socializare, au sunat la 112, pentru a alerta poliţia. Iar un echipaj a pornit în urmărirea acelei maşini. A fost oprită, iar pe maşină erau urme de avarii, produse de puţin timp - semn că a lovit deja alte maşini. La volan se afla o ucraineancă, soţia bărbatului care a condus, de fapt, maşina, cu câteva momente înainte", spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Alţi şoferi au chemat Poliţia

„Un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Galați a fost sesizat de către mai mulți participanți la traficul rutier, cu privire la faptul că un autoturism, la volanul căruia s-ar afla un bărbat, se deplasează în mod sinuos pe partea carosabilă și ar fi încălcat mai multe reguli de circulați pe strada Ana Ipătescu și apoi pe strada Portului, din municipiul Galați. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului indicat, iar la scurt timp, l-au identificat pe bulevardul Marea Unire, la volan aflându-se o femeie, cu vârsta de 51 de ani, de cetățenie ucraineană, cu permis de conducere valabil. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ”, au explicat reprezentanții IPJ Galați.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au analizat imaginile înregistrate de martori și au stabilit că anterior bărbatul fusese la volan. Este vorba despre o familie de ucraineni, stabilită temporar la Galați. Șoferul a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere.

„În urma imaginilor apărute în mediul online, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că acest autoturism fusese condus anterior de bărbatul de 62 de ani, pe strada Ana Ipătescu și pe strada Portului și nu a respectat regulile privind depășirea, motiv pentru care s-a dispus sancționarea contravențională a acestuia cu amendă de 870 de lei și s-a luat măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile”, au precizat polițiștii gălățeni.

Ucraineanul, evaluat medical

Deoarece șoferul se comporta ciudat, polițiștii au decis că se impune o evaluare medicală pentru a se afla dacă bărbatul este apt pentru a conduce o mașină. „Totodată, vor fi efectuate demersuri pentru a se stabili dacă persoana în cauză era aptă din punct de vedere medical de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a mai anunțat IPJ Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Şofer ucrainean, suspect de Parkinson, filmat conducând haotic în Galaţi. Surpriza poliţiştilor, când au oprit maşina