Antena Meniu Search
x

Mamă însărcinată în 7 luni, bătută cu bestialitate de soţ. Medicii fac eforturi să salveze bebeluşul

Caz înfiorător, în Iaşi. O femeie însărcinată în şapte luni ar fi fost bătută cu bestialitate chiar de soţul ei. Loviturile au fost crunte.

Vezi și

Caz înfiorător, în Iaşi. O femeie însărcinată în şapte luni ar fi fost bătută cu bestialitate chiar de soţul ei. Loviturile au fost atât de crunte încât i-au declanşat naşterea. Iar bebelușul, venit prematur pe lume, este în pericol. Bărbatul are însă are o altă versiune a celor întâmplate. Poliţiştii trebuie să afle adevărul.

Medicii din Iaşi s-au înspăimântat când au văzut-o pe femeie. Era plină de urme de lovituri.

Femeia ar fi fost bătută miercuri. Abia ieri însă, după ce a văzut că gravida se simte tot mai rău, sora ei a sunat la 112.

Fetiţa venită prematur pe lume, la doar 7 luni, a cântărit puţin peste un kilogram la naştere. Medicii au reuşit să o stabilizeze, dar bebeluşul respiră în continuare doar cu ajutorul aparatelor. 

Bărbatul învinuit are însă cu o totul altă variantă. Ar fi fost vorba doar de... câteva îmbrânceli. Mai mult, spune că urmele de pe corpul femeii ar fi fost făcute de căzături din cauza alcoolului.

Cei doi au acum doi copii. Femeia însă mai are doi, de 15 şi 10 ani - dintr-o relaţie anterioară. Bărbatul a fost deja audiat de poliţiştii care au deschis o anchetă pentru violenţe în familie. Momentan însă nu au luat nicio măsură în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mamă însărcinată în 7 luni, bătută cu bestialitate de soţ. Medicii fac eforturi să salveze bebeluşul