Antena Meniu Search
x

Leontin, tânărul care a provocat tragedia de la Craiova, suferea după despărțirea de iubită. Mama lui îl plânge cu lacrimi amare

Lacrimi amare curg pentru Leontin, tânărul de 25 de ani din Gherceşti care s-a sinucis și a luat cu el alte două vieți, în tragedia petrecută marți dimineață pe Centura de Nord a Craiovei.

Mama lui Leontin își plânge fiul mort în tragedia de la Craiova cu lacrimi amare
Mama lui Leontin își plânge fiul mort în tragedia de la Craiova cu lacrimi amare - Facebook
  • Mașina în care se afla o familie din Motru a fost lovită de un șofer de 25 de ani care voia să se sinucidă.
  • Tânărul de 25 de ani ar fi lăsat chiar și un bilet de adio.

Mama lui Leontin, care se află în Spania, spune că a vorbit aseară cu el la telefon. Era abătut și intrase în depresie după ce în urmă cu 3 săptămâni se despărțise de iubita lui.

”Copilul meu frumos si cuminte ai plecat prea devreme. Sunt distrusa. Nu te voi uita nicidata, copilul meu cuminte”, scrie femeia, într-un mesaj postat pe Facebook.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, care conducea un autoturism pe DN 65F, a pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

Familia din Motru mergea la mare, pentru a petrece câteva zile liniștite împreună. Nu au mai ajuns acolo. În urma impactului, cei doi șoferi şi o fetiță de 6 ani au murit.

Mama fetiței a fost preluată de salvatori în stare gravă.

Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Leontin, tânărul care a provocat tragedia de la Craiova, suferea după despărțirea de iubită. Mama lui îl plânge cu lacrimi amare