Antena Meniu Search
x

Video Mama lui Vlad Pascu a fost reţinută pentru 24 de ore pentru că a încercat să înfluenţeze declaraţiile martorilor

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, şoferul care a provocat tragedia din 2 Mai, a fost reţinută pentru 24 de ore. Femeia este acuzată de împiedicarea înfăptuirii justiției, pentru că a încercat să influențeze declarațiile martorilor.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 14.09.2023, 20:09

Vezi și

 De mai bine bine de 8 ore, Vlad Pascu, mama acestuia, prietenii cu care s-a drogat şi dealerii lor sunt interogaţi de procurorii DIICOT. Tatăl lui Vlad Pascu, şi el anchetat, a plecat de la DIICOT şi s-a ales cu un nou dosar penal. Familia Pascu s-a reunit azi în faţa procurorilor DIICOT. La aproape o lună de când s-a urcat drogat la volan şi a ucis doi tineri în 2 mai, Vlad Pascu a spus ceva despre ce a făcut. 

A încercat să influenţeze martorii

A fost şi prima apariţie publică a părinţilor săi a fost tot azi la sediul procurorilor Antimafia. Mama lui e acuzată că ar fi încercat să-i şantajeze şi chiar i-a ameninţat pe amicii fiului său, martori în dosar. Totul pentru a obţine elibererea lui Vlad Pascu.

Patru proprietăţi ale familiei Pascu, evaluate la milioane de euro, au fost scotocite astăzi de anchetatori. În una din case poliţiştii au găsit inclusiv muniție. Mama individului a fost dusă sub escortă la audieri. Surse din anchetă spun că Miruna Pascu nu doar că ştia că fiul ei se droghează, ba chiar îi cumpăra diverse pastile de xanax ori alte medicamente cu acelaşi efect şi le împărţea în gaşca lui. 

Potrivit unor surse judiciare, femeia este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei. De asemenea, la DIICOT a venit pentru audieri şi tatăl lui Vlad Pascu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mama lui Vlad Pascu a fost reţinută pentru 24 de ore pentru că a încercat să înfluenţeze declaraţiile martorilor