Antena Meniu Search
x

O mamă din Lupeni îşi caută disperată fiica dispărută: 'Mami, vino acasă! Tu eşti sufletul nostru'

O mamă din Lupeni îşi caută cu disperare fiica în vârstă de 17 ani, dispărută de aproape 24 de ore de acasă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.03.2019, 15:24

O mamă din Lupeni îşi caută cu disperare fiica în vârstă de 17 ani, dispărută de aproape 24 de ore de acasă.

UPDATE 28 februarie. Adolescenta de 17 ani s-a întors acasă la familie și a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a plecat de acasă. Ea și-a motivat gestul explicând că era supărată pe faptul că a rămas fără telefonul mobil.

Mirela Gabriela (17 ani) a fost văzută, ultima dată, ieri, în jurul orei 18.30. Mama ei a căutat-o toată noaptea în oraş, însă nu a reuşit să o contacteze.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 18.00, atunci când fata se afla în apartamentul situat la etajul 1 al unui bloc din Lupeni, împreună cu mama sa.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, fata a sărit pe balcon, de la primul etaj, şi s-a făcut nevăzută. Totul ar fi pornit de la faptul că mama ei i-ar fi luat telefonul.

Astăzi, femeia a postat un anunţ pe Facebook pentru ca oamenii care o recunosc pe fata de 13 ani să o poată anunţa.

'Am nevoie de ajutor ca de are. Fata din poză este fata care acum 13 ani mi-a adus zâmbetul în casă. De aseară, de la ora 18.30, a dispărut de acasă. Rog cine o cunoaşte sau o vede pe undeva să sune la cea mai apropiată secţie de Poliţie. Mire, dacă vezi anunţul, vino mami acasă, orice lucru are o rezolvare. Mire, ţi-am zis că tu eşti sufletul nostru. Nu-l arunca la gunoi pentru o clipă de rătăcire', a scris mama fetei pe Facebook.

Mirela Gabriela este elevă în clasa a XI-a la Grupul Şcolar Industrial Minier Lupeni.

Toţi cei care o recunosc pe tânără sau deţin informaţii despre unde ar putea fi găsită, sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O mamă din Lupeni îşi caută disperată fiica dispărută: 'Mami, vino acasă! Tu eşti sufletul nostru'