Antena Meniu Search
x

Video Mama micuţei Sofia şi iubitul său, reţinuţi de poliţişti. Copila a murit la spital, după ce a ajuns în comă de gradul 4

S-au făcut primii paşi în ancheta privind moartea Sofiei, fetiţa de doi ani din Iaşi. Mama copilei şi iubitul ei au fost reţinuţi de poliţişti. Femeia a susţinut că a fost vorba de un accident, ca fetiţa s-ar fi înecat în cadă.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 16.09.2021, 19:40

Vezi și

Femeia de 21 de ani nu a dorit să dea declarații nici măcar în fața polițiștilor. Şi nici concubinul ei nu a oferit vreo explicaţie. Astăzi, anchetatorii au făcut percheziții la domiciliul acestora, iar pe baza dovezilor adunate până acum cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. Sunt acuzați de rele tratamente aplicate minorilor și ucidere din culpă. 

Copila a ajuns la spital în comă de gradul 4

Vă reamintesc, la începutul săptămânii trecute femeia a adus fetița de nici doi ani la spital, în comă de gradul patru. A spus atunci în faţa medicilor că cea mică s-a înecat în cadă după ce a lăsat-o timp de trei minute nesupravegheată.

Pe corpul său, însă, medicii au găsit și răni de la agresiuni mai vechi. Tatăl copilei a aflat abia după două zile despre micuță, iar după ce fata a murit la spital, tatăl a mers și a depus și o plângere la poliție pe numele fostei partenere. Rudele spun că tânăra de 21 de ani nu și-a dorit niciodată copilul și era extrem de violentă cu cea mică. Mâine, mama şi iubitul ei vor ajunge în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Cei doi copii pe care concubinul mamei îi are din alte relații au rămas în grija unei bunici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Mama micuţei Sofia şi iubitul său, reţinuţi de poliţişti. Copila a murit la spital, după ce a ajuns în comă de gradul 4