Antena Meniu Search
x

Mamă și fiică din Sebeș s-au luptat nebunește pentru viața lor cu bărbatul care avea interdicție să se apropie de ele

O mamă și o fiică din Sebeș și-au văzut moartea cu ochii când au fost atacate de bărbatul care avea interdicția să se apropie de ele la mai puțin de 200 de metri.

de Monica Palade

la 04.01.2022, 22:19

Mamă și fiică din Sebeș s-au luptat nebunește pentru viața lor cu bărbatul care avea interdicție să se apropie de ele - Shutterstock

Omul s-a înarmat cu un cuțit și a mers să își atace soția. Acesta fusese evacuat din casă în urmă cu două luni și nu avea voie să se apropie de familie. Nu a ținut cont de nimic și a intrat în casă. Victimă i-a căzut și fiica sa, de doar 16 ani, care a sărit în ajutorul mamei sale.

Toți trei au ajuns la spital cu răni. Acum bărbatul de 44 de ani se află internat la Spitalul Universitar din Cluj Napoca, unde are nevoie de minim 40 de zile de îngrijiri medicale. Mama de 36 de ani are două tăieturi în spate. În timpul luptei și fiica a fost rănită, dar bărbatul a fost lovit de mai multe ori cu arma albă, informează Alba24.

Bărbatul, are multiple plâgi la nivelul abdomenului, toracelui și feței, plăgi care au fost suturate la spitalul din Alba Iulia. Apoi, acesta a fost transferat la spitalul Universitar din Cluj Napoca, din cauza unei plăgi mai adânci.

Ce spun procurorii

Pe acelaşi subiect

Potrivit procurorilor, ”în fapt, la data de 30.12.2021, în jurul orelor 19,35, încălcând ordinul de protecţie emis de Judecătoria Sebeş, inculpatul a pătruns prin efracţie în locuinţa soţiei şi fiicei sale din municipiul Sebeş, acesta fiind înarmat cu un cuţit.

În altercaţia iscată, inculpatul i-a aplicat soţiei lovituri cu cuţitul în zona spatelui, cauzându-i leziuni care i-au pus acesteia viaţa în primejdie şi care au necesitat pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale. Întrucât fiica celor doi soţi a intervenit în altercaţie, inculpatul i-a aplicat şi acesteia o lovitură cu cuţitul în antebraţul drept, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale, în urma ripostei victimelor şi a încercării acestora de a-l imobiliza. Inculpatul şi soţia acestuia sunt în prezent internaţi in spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Magistrații Tribunalului Alba, în data de 1 ianuarie 2022 au dispus pe numele bărbatului arestarea preventivă a acestuia, pe 30 de zile, măsură care va fi implementată când acesta va fi externat din spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mamă și fiică din Sebeș s-au luptat nebunește pentru viața lor cu bărbatul care avea interdicție să se apropie de ele