Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 24 de ani a murit de cancer, la doar o săptămână după ce s-a căsătorit în spital, în Canada. Șapte copii au rămas acum fără mamă

O tânără mamă s-a stins din viață la 24 de ani, la doar o săptămână după ce s-a căsătorit în spital cu iubitul său.

de Monica Palade

la 04.01.2022, 21:47

În ziua de Crăciun, Spitalul Royal Victoria din Montreal se transformase într-o sală de nunți, astfel încât un cuplu să-și poată schimba jurămintele, dar, din păcate, bucuria a fost de scurtă durată, deoarece mireasa a murit o săptămână mai târziu.

Internată în spital de șapte luni, Kelly Bedard avea 24 de ani și suferea de un tip rar de cancer ovarian. „Are doar 5-10% șanse de supraviețuire. Este bolnavă, foarte bolnavă și aproape întotdeauna doarme”, a explicat soțul ei, Dave Lachance, în ziua nunții.

Partenerul ei i-a fost alături în ultimele momente de viață. A spus că este încă în stare de șoc. „În acest moment, vreau să fiu cu familia mea, cu copiii mei, dar când vine noaptea, plâng”, a spus el.

Șapte copii au rămăs acum fără mamă

Pe acelaşi subiect

Ceea ce l-a mai înveselit, a spus el, a fost să poată oficializa relația lor în ziua de Crăciun. Pe 22 iunie, Kelly a născut prematur o fetiță, pe care cuplul a numit-o Rose. Nașterea fusese indusă cu trei luni din cauza bolii mamei. Micuța Rose este al șaptelea copil al cuplului și singura fiică.

Dave Lachance a explicat că soția sa „nu a mai putut să se supună ultimului tratament de chimioterapie pentru că era prea târziu. Cancerul preluase frâiele și nu se mai putea face nimic.

„I-am spus când am plecat că este o leoaică, o leoaică înverșunată. A luptat până în ultimul moment. Toți o știam. Ea lupta atât de mult pentru această șansă, de a-și vedea copiii”.

„A fost cu ea zi și noapte în spital. Când nu a putut sta cu ea în cameră, a dormit în mașină”, a declarat Liat Lev Ary, notarul care a oficializat căsătoria de ultim moment la spital.

„Îi mai rămân șapte copii mici... așa că nu va fi ușor pentru el”, a mai spus Liat Lev Ary.

„Nu lucrează pentru că a fost rănit la locul de muncă”, a explicat ea, adăugând că familia ar avea nevoie de sprijin.

O strângere de fonduri a fost lansată pentru a-l ajuta financiar pe Dave Lachance și copiii săi să meargă mai departe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O tânără de 24 de ani a murit de cancer, la doar o săptămână după ce s-a căsătorit în spital, în Canada. Șapte copii au rămas acum fără mamă