Antena Meniu Search
x

Video Mamă şi fiică, găsite de poştaş fără viaţă în casă. Cu ele locuia şi nepoata, dar nimeni n-a anunţat tragedia: "De luni cred că e moartă"

Sfârşit tragic pentru două femei din Vaslui, mamă şi fiică. Acestea au fost găsite fără suflare în propria casă. Deşi în gospodărie mai locuia şi nepoata bătrânei, descoperirea macabră a fost făcută de poştaşul care venise să le aducă scrisorile. Speriat, a dat imediat alarma. Iniţial, criminaliştii au luat în calcul omorul, însă, la scurt timp, au concluzionat că cele două au murit intoxicate cu fum. 

de Redactia Observator

la 10.02.2024, 08:30

Vezi și

Femeia de 55 de ani şi fiica ei se mutaseră de curând în casa bătrânei de 82 de ani, imediat ce aceasta s-a îmbolnăvit. Pentru că nepoata suferea din naştere de o boală psihică, familia trăia doar din pensia celei mai în vâstă, dar şi din mila vecinilor.

Vecină:  Baba venea la mine, lua apă, îi scoteam apă, dacă avem ceva de mâncare, îi dădeam să mănânce. Numai ea, a bătrână, venea la mine şi mă ruga să merg la Vaslui să fac cumpărături. 

De la începutul săptămânii însă cele două femei nu au mai fost văzute prin sat. Îngrijorată de dispariţia acestora, o vecină a mers la poarta familiei. 

Vecină: Numai nepoată-sa ieşea. Vrei să mă iei la bătaie pe acolo, eu ştiu. 

Vecină: Nu am mai văzut-o, n-am mai văzut-o. Îmi spune mie Loredana că e bolnavă, e la pat . Mie mi-a fost frică să mai intru.

Misterul ce a pus pe jar o întreagă localitate a fost elucidat abia ieri, de poştaş. După ce nu a primit niciun răspuns, bărbatul a intrat în casă. Acolo a găsit trupurile celor două femei. Imediat, a dat alarma.

Vecină: Ce ar fi putut să se întâmple cu ele nu ştiu. Fata ştie..Ştie, dar nu ştie să explice nu vorbeşte cum trebuie.

Reporter: Şi a stat cu ele în casă de atâta timp?

Vecină: Exact, de luni cred că e moartă bunica. 

Deşi moartea lor părea suspectă, atunci când nu au găsit nicio urmă de violenţă pe trupurile victimelor, anchetatorii au ajuns la concluzia că cele două au murit în cursul zilei de ieri, intoxicate cu fum. Totuşi, vecinii au altă teorie.

Vecină: Stăteau în frig acolo. În frig stăteau 

Autorităţile continuă acum cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate în casa celor trei femei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mamă şi fiică, găsite de poştaş fără viaţă în casă. Cu ele locuia şi nepoata, dar nimeni n-a anunţat tragedia: "De luni cred că e moartă"