Antena Meniu Search
x

O mamă din Suceava a plătit cu viaţa, după ce fiul său a aflat că femeia l-ar fi păcălit să divorţeze

O mamă din Suceava a plătit cu viaţa implicarea în viaţa familială a fiului său, acesta omorând-o în bătaie, după ce ar fi aflat că divorţul său a fost vina ei.

O mamă din Suceava a plătit cu viaţa, după ce fiul său a aflat că femeia l-ar fi păcălit să divorţeze

O mamă din Suceava a plătit cu viaţa implicarea în viaţa familială a fiului său, bărbatul omorând-o în bătaie fără milă, după ce ar fi aflat că mama sa ar fi responsabilă de divorţul lui.

Cu puţin timp înainte de grozăvie, bărbatul, care era băut, a sunat-o pe fosta soţie să o întrebe anumite lucruri. Se pare că unele amănunte l-au scos din minţi pe fiul femeii, încât să fie capabil de o aşa grozăvie.

Anchetatorii au stabilit că Gabriel Petrovici, fiind în stare avansată de ebrietate, în timp ce era în locuinţa comună din municipiul Rădăuţi, pe fondul unui conflict spontan, a bătut-o cu sălbăticie pe mama sa, până când a omorât-o.

Pe fondul consumului exagerat de alcool, Gabriel Petrovici a sunat-o pe fosta soţie cu care a avut o discuţie mai aprinsă, iar ulterior a început să se certe cu mama sa, în vârstă de 68 de ani, reproşându-i că el a divorţat din cauza ei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Gabriel Petrovici, de 48 de ani, din municipiul Rădăuţi, cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie raportată la infracţiunea de omor şi reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Procurorii au solicitat Tribunalului Suceava arestarea preventivă a inculpa­tului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale. (sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O mamă din Suceava a plătit cu viaţa, după ce fiul său a aflat că femeia l-ar fi păcălit să divorţeze