Antena Meniu Search
x

Video "Mami, vino repede ca săriră 2 în faţa noastră". Spulberați de mașina în care se aflau doi frați, după ce au traversat neregulamentar pe o stradă din Mehedinți

Accident violent, noaptea trecută, în localitatea Malovăț din judetul Mehedinţi. Doi pietoni care au traversat neregulamentar strada, au fost loviţi în plin de un autoturism. Cele două victime au scăpat cu viaţă, însă au suferit răni grave şi au fost transportate de urgenţă la spital.

de Redactia Observator

la 26.11.2023, 07:40

Vezi și

Maşina circula regulamentar pe drumul naţional 67, când la un moment dat, în dreptul localităţii Malovăț, doi pietoni au ieşit în cale. Impactul a fost inevitabil iar cei doi au fost loviţi în plin.

Mai multe echipaje medicale au sosit de urgenţă la faţa locului. Din fericire, cei doi pietoni au scăpat cu viaţă, însă unul dintre ei se află în stare gravă.

Șoferul circula regulamentar 

Eleodor Mihuț, medic SAJ Mehedinți: Pacientul e în comă, gradul 2/3, cu luxaţii scap. umerală dreapta şi cu fractură membru drept, membru inferior drept. Cealaltă victimă are o plagă frontală, dar este stabil hemodinamic şi respirator​.

Pe acelaşi subiect

La volan se afla un tânăr, însoţit de fratele său, şi amândoi sunt acum în stare de şoc.

Mama șoferului: Îmi ziseră "mami, vino repede ca săriră doi în faţa noastră și dădurăm în ei, veniti repede după noi". Atâta știm și în rest plecarăm repede după ei.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul obtinut fiind negativ, fiind zero. Traficul rutier a fost blocat pe parcursul cercetărilor. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Mami, vino repede ca săriră 2 în faţa noastră". Spulberați de mașina în care se aflau doi frați, după ce au traversat neregulamentar pe o stradă din Mehedinți