Antena Meniu Search
x

Video "Mami, vino să mă salvezi!" Mesajele sfâșietoare ale unei fetiţe de 11 ani din Vaslui. A fost violată, ameninţată şi tăiată cu un cuţit de tatăl ei

O fetiţă de 11 ani din Vaslui a trăit un coşmar acasă şi a supravieţuit pentru că a ţinut un jurnal al ororilor. A fost violată, ameninţată cu moartea şi tăiată cu un cuţit de tatăl ei.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 12.05.2021, 19:21

Vezi și

Copila şi-a implorat prin mesaje mama plecată în străinătate să o salveze, însă femeia nu a crezut-o. Deşi individul o violase şi o bătuse şi pe ea pe când era tot o copilă. Şi mai revoltător, autorităţile au monitorizat familia ani de zile, dar în zadar. 

Abandonată de fiecare dată de mamă, fetiţa a căzut pradă disperării. "Nu mai suport această viață", scria în jurnal, copila după ce singura persoană în care a avut încredere să îi mărturisească totul, nu a crezut-o. "Mami, vino să mă salvezi", e strigătul de ajutor al fetei către mamei ei, pe Whatsapp. Femeia recunoaşte cu detaşare totul. 

Mamă: "Mi-a zis că s-a dat tata la ea şi am zis: Cum? Când era beat".

Cu un ordin de protecţie în buzunar, mama a fugit în străinătate. A lăsat-o pe fată şi pe cele trei surori mai mici în grija bărbatului violent. Deşi ştia că este în stare de orice. Şi pe ea a violat-o când avea 15 ani, dar l-a iertat după ce a rămas gravidă. Apoi, bărbatul a încercat să-şi violeze şi soacra.

Pe acelaşi subiect

Bunică: "El a îndrăznit la mine, doamnă, la 65 de ani, doamnă, dar la fiică-sa. Am scăpat eu erau un pic mai violentă, l-am izbit şi am fugit la vale".

Ignorată de mamă, condamnată de autorităţi

Salvarea copilei ar fi putut veni de la autorităţi, doar că nimeni nu a făcut nimic. 

Andreea Vasluianu, asistent social primărie: "S-a hotărât să rămână la tată pentru că mama a refuzat. Chiar am avut o discuţie cu dumneaei şi spunea că dacă îi aruncăm fetele peste gard, acolo le vom găsi şi a doua zi".

Ion Dorobanţu, primarul comunei: "Monstrul din el a răbufnit, gena recesivă sau cum s-o mai spune. Probabil este şi frustat de faptul că l-a părăsit soţia, dar nu există nicio scuză".

Clara Mihociu, reporter Observator: "Calvarul fetei a început în decembrie 2019, la câteva luni după ce mama a plecat în străinătate din cauza bătăilor bărbatului. Fata nu a spus niciodată nimănui prin ce trece, însă a început să scrie într-un jurnal toate abuzurile la care era supusă de tatăl ei".

După ani de abuzuri, asistentul social de la primărie a descoperit că fetiţa trăieşte un coşmar acasă. A alertat poliţia. 

Andreea Vasluianu, asistent social primărie: "I-am spus că n-o să se mai întâmple, n-o să mai mergi niciodată la tată, nu-ţi fie teamă, dacă ăsta este adevărul, spune-ne, şi fetiţa a mărturisit".

Irina Câmpeanu, purtător de cuvânt DGASPC: "Cazul a mai fost în atenţia noastră în urmă cu 5 ani atunci când mama a apelat la serviciile unui centru pentru violenţe în familie".

Fetiţa a ajuns într-un centru de plasament. Culmea însă, surorile ei sunt acum la mamă, chiar dacă angajaţii statului ştiu că iniţial femeia a refuzat să aibă grijă de ele. Tatăl abuziv a fost reţinut de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » "Mami, vino să mă salvezi!" Mesajele sfâșietoare ale unei fetiţe de 11 ani din Vaslui. A fost violată, ameninţată şi tăiată cu un cuţit de tatăl ei