Antena Meniu Search
x

Foto Mâncare plină de viermi la cantina Şcolii de Poliţie din Cluj-Napoca. Studenţilor li s-a cerut să şteargă pozele cu dovezi: "Mi s-a făcut rău"

Studenţii de la Şcoala de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca au găsit viermi în mâncarea servită la cantină. Tinerii spun că nu este prima dată în care le este servită mâncare necomestibilă. Au încercat în repetate rânduri să sesizeze conducerea unităţii de învăţământ cu privire la problemă, însă li s-a spus să şteargă dovezile.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 17:51

Mâncare plină de viermi la cantina Şcolii de Poliţie din Cluj-Napoca. Studenţilor li s-a cerut să şteargă pozele cu dovezi: "Mi s-a făcut rău"
Mâncare plină de viermi la cantina Şcolii de Poliţie din Cluj-Napoca. Studenţilor li s-a cerut să şteargă pozele cu dovezi: "Mi s-a făcut rău" - Ştiri de Cluj

"S-au găsit viermi în ciorbă și în paste astăzi, la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi", a semnalat o sursă din cadrul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca, potrivit stiridecluj.ro.

Meniul studenţilor: mâncare cu viermi şi crenvurşti cu oase la micul dejun

Studenţii spun că nici măcar nu au cum să-şi dea seama din prima dacă mâncarea este stricată, deoarece porţiile învechite se amestecă cu cele proaspete ca să nu aibă un gust alterat.

"Mâncarea se face la grămadă și nu se simte gustul diferit. Nu e ca la Academia de Poliție unde s-au găsit viermi și mâncarea avea un gust acru. La noi nu se simte nimic la gust", a mai precizat sursa citată.

Meniul studenţilor de la micul dejun conţine crenvurşti plini de zgârciuri şi oase, semn că se cumpără tot ceea ce e mai ieftin.

Conducerea unităţii de învăţământ respinge acuzaţiile, spunând că respectă pe deplin condiţiile de igienă şi că toţi cei care vin din afara şcolii să mănânce la cantină apreciază calitatea mâncării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mâncare plină de viermi la cantina Şcolii de Poliţie din Cluj-Napoca. Studenţilor li s-a cerut să şteargă pozele cu dovezi: "Mi s-a făcut rău"