Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cei doi maneliști care au cântat împotriva Diasporei, linșați pe rețelele sociale

Cei doi maneliști care au cântat împotriva Diasporei, la o petrecere de botez unde actor principal a fost senatorul PSD Niculae Bădălău, au fost identificați și linșați pe rețelele de socializare.

de Redactia Observator

la 01.09.2018 , 09:31

Cei doi maneliști care au cântat împotriva Diasporei, linșați pe rețelele sociale Cei doi maneliști care au cântat împotriva Diasporei, linșați pe rețelele sociale - Facebook

Cei doi maneliști care au cântat împotriva Diasporei, la o petrecere de botez unde actor principal a fost senatorul PSD Niculae Bădălău, au fost identificați și linșați pe rețelele de socializare.

Deși inițial, mulți dintre cei de pe Facebook, dar și câteva site-uri mass-media au precizat că cel care se afla în filmare era Florin Salam, ulterior lucrurile s-au clarificat, iar cei doi maneliști care au cântat împotriva românilor din Diaspora, alături de senatorul Bădălău, au fost identificați.

Adrian Caval și Măru din Chitila au fost identificați drept cei doi lăturai care întrețineau atmosfera la botezul la care naș a fost senatorul Bădălău.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile cu cei doi maneliști, dar și cu senatorul Bădălău, în timp ce cântau versurile: 'Să vină Diasporă, că noi ne ***** pe ea', au fost publicate pe internet și au stârnit revolta a sute de mii de oameni.

Pe acelaşi subiect

În scurt timp, oamenii au descoperit cine sunt cei doi maneliști care au cântat împotriva românilor din Diaspora și i-au linșat.

În căutare de răzbunare, oamenii au oferit numerele de telefon ale maneliștilor, dar și adresele sau profilurile de Facebook, astfel încât aceștia să fie înjurați și forțați să își șteargă conturile online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Cei doi maneliști care au cântat împotriva Diasporei, linșați pe rețelele sociale