Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O româncă a învins coronavirusul, în Spania. Mesaj în lacrimi transmis de Marcela (Video)

Marcela, o româncă infectată cu coronavirus în Spania, este dovada vie că această boală cumplită poate fi învinsă. Cu lacrimi în ochi, femeia a mulțumit întregului personal medical care a ajutat-o să se vindece. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.03.2020 , 13:53

- captura video antena3.com

Marcela, o româncă infectată cu coronavirus în Spania, este dovada vie că această boală cumplită poate fi învinsă. Cu lacrimi în ochi, femeia a mulțumit întregului personal medical care a ajutat-o să se vindece. 

Marcela este unul dintre pacienții infectați cu coronavirus, internată în stare gravă. Îi este greu să-și stăpânească lacrimile, după perioada oribilă prin care a trecut.

Totul a început cu o tuse și febră, dar situația s-a înrăutățit de la o zi la alta, românca ajungând într-un final la Spitalul "Príncipe de Asturias" din Alcalá de Henares. 

Articolul continuă după reclamă

Își amintește cu emoție de asistenta care a încurajat-o: "Hai să mergem, campioano!" sau de medicul care i-a spus să fie încrezătoare, în timp ce o ținea de mână.

Marcela nu va uita niciodată camera cu numărul 528, acolo unde a stat izolată timp de o săptămână și de unde a ieșit vindecată.

Acum, românca este acasă. Într-un interviu emoționant acordat Antena3 Noticias, le-a mulțumit cu lacrimi în ochi tuturor medicilor și asistentelor care au ajutat-o să supraviețuiască.

Marcela spune că toată lumea - personalul medical și pacienții - era conștientă că inamicul cu care luptă este unul necunoscut și că fiecare zi însemna o nouă bătălie în fața căreia nimeni nu era dispus să se predea.

Când mi-au spus că sunt infectată, nu am realizat ce mi se întâmplă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românca le-a transmis tuturor celor infectați cu coronavirus că trebuie să aibă multă răbdare și să lupte cu boala. 

"Acest virus poate fi învins. Eu sunt un exemplu în aceast sens. Putem ieși din asta!", a mai transmis Marcela, vizibil emoționată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » O româncă a învins coronavirusul, în Spania. Mesaj în lacrimi transmis de Marcela (Video)