Meniu
Search
x

O româncă a învins coronavirusul, în Spania. Mesaj în lacrimi transmis de Marcela (Video)

Marcela, o româncă infectată cu coronavirus în Spania, este dovada vie că această boală cumplită poate fi învinsă. Cu lacrimi în ochi, femeia a mulțumit întregului personal medical care a ajutat-o să se vindece. 

De Veronica Micu la 19.03.2020, 13:53

Marcela, o româncă infectată cu coronavirus în Spania, este dovada vie că această boală cumplită poate fi învinsă. Cu lacrimi în ochi, femeia a mulțumit întregului personal medical care a ajutat-o să se vindece. 

Marcela este unul dintre pacienții infectați cu coronavirus, internată în stare gravă. Îi este greu să-și stăpânească lacrimile, după perioada oribilă prin care a trecut.

Totul a început cu o tuse și febră, dar situația s-a înrăutățit de la o zi la alta, românca ajungând într-un final la Spitalul "Príncipe de Asturias" din Alcalá de Henares. 

Își amintește cu emoție de asistenta care a încurajat-o: "Hai să mergem, campioano!" sau de medicul care i-a spus să fie încrezătoare, în timp ce o ținea de mână.

Marcela nu va uita niciodată camera cu numărul 528, acolo unde a stat izolată timp de o săptămână și de unde a ieșit vindecată.

Acum, românca este acasă. Într-un interviu emoționant acordat Antena3 Noticias, le-a mulțumit cu lacrimi în ochi tuturor medicilor și asistentelor care au ajutat-o să supraviețuiască.

Marcela spune că toată lumea - personalul medical și pacienții - era conștientă că inamicul cu care luptă este unul necunoscut și că fiecare zi însemna o nouă bătălie în fața căreia nimeni nu era dispus să se predea.

Când mi-au spus că sunt infectată, nu am realizat ce mi se întâmplă

"Am fost infectată cu coronavirus și am trăit cele mai grele două săptămâni din viață. La spital am ajuns în stare gravă, însă, mulțumită personalului medical, care m-a ajutat, am reușit să înving coronavirusul. M-am emoționat pentru că am trecut prin momente foarte dificile. Mi-a fost frică. Vreau să le mulțumesc medicilor pentru tot ceea ce au făcut pentru mine, dar și infirmierelor care m-au îngrijit. Datorită lor sunt acum bine, acasă", spune Marcela. 

Românca le-a transmis tuturor celor infectați cu coronavirus că trebuie să aibă multă răbdare și să lupte cu boala. 

"Acest virus poate fi învins. Eu sunt un exemplu în aceast sens. Putem ieși din asta!", a mai transmis Marcela, vizibil emoționată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O româncă a învins coronavirusul, în Spania. Mesaj în lacrimi transmis de Marcela (Video)