Antena Meniu Search
x

Video Marco, bărbatul scăpat de sub nasul poliţiştilor din Timişoara, de negăsit de 3 zile chiar dacă e căutat în toată Europa. Agenţii, verificaţi cum au folosit armele

Este în continuare alertă în Timişoara. Fugarul, pe care poliţiştii au încercat să-l oprească cu focuri de armă, rămâne de negăsit desi e urmarit international. În a treia zi de căutări, fotografia şi identitatea bărbatului au fost făcute publice.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.08.2023, 19:56

Vezi și

El este individul căutat de poliţişti din toată Europa. Îl cheamă Marco Munteanu, are 35 de ani, şi le a scăpat printre degete agenţilor din Timişoara în urmă cu trei zile. Pe numele bărbatului născut în Germania, cu cetăţenie germană, dar cu domiciliul în Timişoara este emis un mandat european de arestare. Este cercetat pentru fals, uz de fals şi infracţiuni economice. De trei zile oamenii legii fac filtre în tot oraşul în speranţa că îl vor depista.

Autorităţile fac apel la  oameni dacă il vad să sune imediat la poliţie

Autorităţile fac apel la  oameni dacă il vad să sune imediat la poliţie. Dar îi sfătuiesc să nu se apropie de el. Individul a fost oprit, miercuri, la un control de rutină. Agenţii i-au verificat actele şi au văzut că era dat în urmărire internaţională. Totul s-a complicat când au încercat să-l reţină. Şoferul a accelerat şi a urmat o cursă de doi kilometri prin oraş. Agenţii au reuşit la un moment dat să-l blocheze în trafic însă chiar dacă au tras un foc de avertisment, nu l-au putut opri.

Fugarul a oprit în cele din urmă într-o curte şi a fugit pe jos. În oraş, oamenii speră ca vânătoarea să se termine mai repede. "Să sperăm că îl găseşte. Atâtea se întâmplă, că deja parcă nu-ţi mai vine să te uiţi. Nenororciri, nenorociri curate", spune o femeie. "Să sperăm că vor fi mai rare chestiile astea. Se întâmplă în toată lumea, dar la noi în oraş ar fi urât să se ivească mai multe cazuri şi mai mulţi rău-făcători din ăştiea", spune un bărbat. Între timp este verificat şi modul în care unul dintre agenţii aflaţi în urmărire a folosit arma. Cartuşul a fost recuperat de la locul incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Marco, bărbatul scăpat de sub nasul poliţiştilor din Timişoara, de negăsit de 3 zile chiar dacă e căutat în toată Europa. Agenţii, verificaţi cum au folosit armele