Antena Meniu Search
x

Video "Din mâna lor a scăpat!". Şoferul fugar din Timişoara pune pe jar poliţia de 3 zile. Ce infracţiuni ar fi comis bărbatul în Germania

Poliţiştii din Timişoara sunt în alertă, pentru a treia zi consecutivă. Îl caută pe şoferul care a fugit de la un control în trafic, după ce s-a descoperit că pe numele său era un mandat de arestare. Deşi au tras focuri de armă ca să-l oprească şi chiar au găsit maşina în curtea unei case, nici urmă de bărbatul de 35 de ani.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.08.2023, 14:10

Se fac filtre în continuare în tot oraşul, atât în zonele aglomerate cât şi la periferie. Vorbim de filtre făcute de oameni în uniformă dar şi în civili. Au fost audiate deja mai multe persoane, printre care rude şi prieteni de ai bărbatului.

Vorbim de un bărbat de 35 de ani născut în Germania, cu cetăţenie germană dar cu domiciliu în România. Pe numele lui există un mandat european de arestare. Acesta ar fi comis în Germania mai mult infracţiuni, printre care fals, uz de fals şi infracţiuni informatice. Nu se aştepta să fie oprit în trafic însă în momentul în care agenţii i-au cerut actele le-a înmânat, apoi s-a speriat şi a fugit. Suntem în a treia zi în care poliţiştii sunt pe urmele, însă până acum nu a fost depistat

Momentul evadării bărbatului din mâinile poliţiei

Sunt imagini din timpul urmăririi cu împuşcături din centrul Timişoarei. Autospeciala se pune în calea fugarului care încerca să intre pe contrasens şi îl forţează să oprească. O poliţistă sare din maşină şi dă să deschidă portiera celui urmărit, care începe să dea cu spatele. Colegul ei trage un foc de avertisment, apoi îndreaptă arma spre şofer, dar nu-l mai poate opri.

Pe acelaşi subiect

Iulia Pop, reporter Observator: După ce goneşte încă doi kilometri prin oraş şoferul îşi abandonează maşina în curtea acestei case şi fuge. Pe numele bărbatului de 35 de ani era emis un mandat de arestare.

Femeie: Maşina este a mea. I-am dat-o împrumut cinci minute până la cofetărie şi înapoi. Din faţa lor, din mâna lor a scăpat. Deci în mână le-a fost, vorba aia românească, în stare nu au fost.

Zona în care urmăritul s-a făcut nevăzut e înţesată de agenţi.

Incident asemănător în luna iunie

Nu este prima urmărire cu împuşcături în Timişoara. În urmă cu două luni, un tânăr fără permis a gonit cu poliţia pe urme preţ de 30 de kilometri. Atunci s-au tras mai multe focuri de avertisment, iar un agent care i s-a pus în cale fugarului a fost rănit. Urmăritul a fost prins atunci, după ce a intrat cu maşina într-un gard.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Din mâna lor a scăpat!". Şoferul fugar din Timişoara pune pe jar poliţia de 3 zile. Ce infracţiuni ar fi comis bărbatul în Germania