Antena Meniu Search
x

Marea Neagră a mai răpit o viaţă. Un bucureştean de 54 de ani a murit înecat, la Neptun

Bilanţul dramatic al vieţilor pierdute, vara aceasta, pe litoralul românesc este în creştere. Sâmbătă, un bărbat în vârstă de 54 de ani din Capitală a murit, la Neptun. Bucureşteanul a fost scos din apă fără suflare şi, în ciuda eforturilor de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Este posibil să fi suferit un infarct.

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 13:53

Marea Neagră a mai răpit o viaţă
Marea Neagră a mai răpit o viaţă - Observator (scop ilustrativ)

Încă o viaţă pierdută tragic, în valurile Mării Negre. Un bărbat în vârstă de 54 de ani din Bucureşti a murit sâmbătă, în dreptul Plajei Eden din staţiunea Neptun. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, după ce turistul a fost scos inconştient din mare. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD B de la Saturn şi elicopterul SMURD. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturile depuse bărbatul a fost declarat decedat.

Bilanţ dramatic al persoanelor înecate în mare, vara aceasta

Săptămâna aceasta, salvamarii au avut nevoie de întăriri pentru a-i scoate din apă pe turişti. Sătui să se lupte cu morile de vânt, au chemat poliţiştii şi jandarmii. Ei au intervenit de fiecare dată când turiştii nu au respectat steagul roşu, semnul că e pericol major de înec. Ca în fiecare an, marea a luat şi vara aceasta numeroase vieţi. Peste zece persoane s-au înecat, printre care şi un salvamar

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Marea Neagră a mai răpit o viaţă. Un bucureştean de 54 de ani a murit înecat, la Neptun