Antena Meniu Search
x

Marele premiu Loto a ajuns la Galați. Este a șasea oară în ultimii zece ani (Video)

Premiul cel mare la loto ajunge, pentru a şasea oară în ultimii 10 de ani, la Galaţi. Fericitul câştigător este încă aşteptat să ridice aproape cinci milioane de euro.

De Redactia Observator la 13.05.2019, 20:06
Vezi și

Premiul cel mare la loto ajunge, pentru a şasea oară în ultimii 10 de ani, la Galaţi. Fericitul câştigător este încă aşteptat să ridice aproape cinci milioane de euro. Varianta câştigătoare a fost depusă la aceeaşi agenţie loto care a mai făcut milionari în euro şi în trecut. Este acum un loc de pelerinaj pentru cei ce vor să se îmbogăţească peste noapte.

Vestea că această agenţie loto din Galaţi a mai făcut un milionar a fost întâmpinată cu bucurie de oamenii locului. Nu şi cu surpriză. Tot la agenţia numărul 10 din Galaţi, alţi doi români au văzut visul cu ochii.

De data aceasta, câştigătorul a jucat un bilet cu 140 de variante. A plătit 709 lei şi 50 de bani, iar destinul i-a surâs. A obţinut cel mai mare premiu de anul acesta. 22 de milioane de lei.

Veta Radu, angajată loto: N-a venit clientul, clientul poate nici nu ştie.

Câştigătorul nu şi-a revendicat încă premiul. Dar Galaţiul tocmai a devenit cel mai norocos oraş din România, pentru cei care îşi încearcă şansa.

Alexandru Croitoru, directorul Loteriei Române: În ultimii zece ani, pe primele locuri în acest top erau judeţul Constanţa şi judeţul Galaţi cu câte cinci câştigători fiecare. Pe primul loc în top a trecut Galaţi, cu şase câştiguri.

Bilete puţine, dar care aduc câştiguri mari. Este reţeta care a îmbogăţit peste noapte şase gălăţeni în ultimii 10 ani. Cel mai mare premiu din istoria loteriei române a fost ridicat tot de aici. Un pompier a câştigat 11 milioane de euro, în 2009. De atunci, agenţia gălăţeană geme de clienţi care speră că norocul e molipsitor.

Veta Radu, angajată loto: E de ajuns să joci o variantă simplă de şase numere ca să câştigi.

Studiile arată că 15 la sută dintre români joacă cel puţin odată pe an la loto. Cei mai mare procent de jucători îl găsim în Bucureşti, aproape un sfert din populaţie. Ardelenii sunt pe locul doi, în timp ce în Moldova, unde găsim şi Galaţiul, avem cei mai puţini jucători.

Alexandru Croitoru, directorul Loteriei Române: Totul este loterie şi aici este o chestiune care nu poate fi explicată.

La Galaţi, însă, norocul vine la pachet şi cu ghinionul. În 2013, un bărbat care era aşteptat să ridice premiul cel mare, de două milioane de lei a venit, în schimb, cu o poveste şocantă. Biletul câştigător, uitat în buzunarul cămăşii, fusese distrus în maşina de spălat.

Actualul câştigător are 90 de zile la dispoziţie să-şi ridice premiul. Din cele 22 de milioane, acesta va achita peste cinci milioane şi jumătate de lei impozit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Marele premiu Loto a ajuns la Galați. Este a șasea oară în ultimii zece ani (Video)

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA