Antena Meniu Search
x

O mamă din Sibiu îşi caută de şase zile fetiţa. Maria a dispărut marţea trecută, părinţii sunt disperaţi

Un fată de 14 ani din Sibiu a dispărut de şase zile. Maria Stoica a plecat de acasă, din localitatea Hoghilag, şi nu s-a mai întors. 

Maria Stoica a plecat de acasă şi nu s-a mai întors
O mamă din Sibiu îşi caută de şase zile fetiţa. Maria a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Un fată de 14 ani din Sibiu a dispărut de şase zile. Maria Stoica a plecat de acasă, din localitatea Hoghilag, şi nu s-a mai întors. 

Poliţiştii din Sibiu caută o minoră în vârstă de 14 ani, din județul Sibiu, care a plecat voluntar de acasă, fără a mai reveni.

La data de 21 iunie, o mamă a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în 18 iunie, fiica sa, Maria Stoica, de 14 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Hoghilag și nu s-a mai întors.

Maria Stoica a dispărut din Hoghilag de aproape o săptămână

Semnalmente: înălţime: 1,50 m, greutate: 45 kg, păr șaten, fir drept, lung, faţă ovală, ten măsliniu, constituție atletică.

Obiecte vestimentare: Bluză de trening de culoare gri, pantaloni de tip blue-jeans de culoare negru, pantofi sport din pânză, cu imprimeuri colorate.

Persoanele care pot oferi informaţii care pot duce la depistarea fetei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O mamă din Sibiu îşi caută de şase zile fetiţa. Maria a dispărut marţea trecută, părinţii sunt disperaţi