Antena Meniu Search
x

Marile branduri de lux din Franta isi vor deschide magazine in Capitala

Atrase de apetitul romanilor bogati pentru produsele exclusiviste, case celebre precum Chanel, Hermes sau Cartier vor deschide magazine in Capitala.

Vezi și

Marile branduri de lux din Franta vor astfel sa recupereze terenul pierdut in fata competitorilor din Italia, care au cucerit deja piata romaneasca.

Ocupate sa deschida cat mai multe magazine in Shanghai, Abu Dhabi sau Rio de Janeiro, numele celebre ale luxului din Franta au uitat ca au destui fani la mai putin de doua ore de Paris. La Bucuresti.

“Romania are parte de o crestere economica, chiar daca mai slaba decat in cazul altor state, dar ea exista. Exista o cerere pentru astfel de produse frantuzesti pe care consumatorii romani si-o satisfac astazi, cumparand la Paris sau Viena dar nu aici, la Bucuresti”, a declarat ambasadorul Frantei la Bucuresti, Philippe Gustin.

Dar lucrurile se vor indrepta, ne asigura oficialii din Hexagon. Consumatorii obisnuiti cu marcile de lux nu vor mai fi nevoiti sa ia avionul pentru a merge la cumparaturi.

Gustul pentru lux al romanilor a ramas nealterat pe perioada crizei. Cererea a crescut cu 4% anul trecut si cu peste 35% din 2007. Nimic mai normal, spun oamenii de afaceri din domeniu.

Hainele reprezinta aproape 60% din piata romaneasca a luxului. Urmeaza bauturile celebre, accesoriile si ceasurile de marca. Anul trecut, romanii au cheltuit peste 1,1 miliarde de lei pe produse de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Marile branduri de lux din Franta isi vor deschide magazine in Capitala