Antena Meniu Search
x

Video Marile oraşe au îmbrăcat straie de sărbătoare în prag de Moş Nicolae. Localnicii au privit cu bucurie aprinderea luminiţelor

În Ajun de Moş Nicolae, marile oraşe ale ţării s-au împodobit de sărbătoare. Lumini care mai de care mai colorate au umplut străzile oraşelor, spre bucuria locuitorilor care au luat parte la eveniment. Cei mai încântaţi au fost, bineînţeles, copiii.

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 08:10

Vezi și

Sinaia a întâmpinat Ajunul de Moş Nicolae cu scene desprinse din basm. Mii de luminiţe au fost aprinse în parcul Dimitrie Ghica, iar sutele de turişti s-au delectat cu ceai fierbinte, turtă dulce şi colinde. Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii. 

Vremea ploioasă nu i-a împiedicat pe reşiţeni să participe la aprinderea luminilor de sărbătoare. Toată lumea a aşteptat aprinderea pomului de Crăciun, iar un spectacol de lasere i-a încântat pe cei prezenţi. 

Atmosfera de sărbătoare s-a simţit şi la Târgu Mureș. Oamenii adunaţi în Piaţa Teatrului s-au bucurat de colinde.

Iar la Bistriţa, aprinderea luminilor din brad s-a făcut în uralele celor mici.

Pe acelaşi subiect

Situaţie controversată la Constanţa

Dacă în alte oraşe ochii tuturor au fost atraşi de iluminatul festiv şi spectacolele de lasere şi artificii, la târgul de Crăciun din Constanţa alt tip de decoraţiuni au fost în centrul atenţiei. Unii vizitatori au considerat că figurinele care reprezintă balerine sunt prea sumar îmbrăcate.

''Eu zic că ar fi putut să găsească ceva mai inspirat.'' 

''E altceva , ceva inedit. Şi la baletul clasic găsim costumaţia asta.'' 

Autoritățile locale nu au comentat situaţia, chiar dacă mai mulţi constănţeni s-au plâns pe reţelele de socializare de aceste figurine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Marile oraşe au îmbrăcat straie de sărbătoare în prag de Moş Nicolae. Localnicii au privit cu bucurie aprinderea luminiţelor