Antena Meniu Search
x

Mario Iorgulescu ar fi fost internat la dezintoxicare înainte de teribilul accident

Noi informaţii pot răsturna ancheta în cazul accidentului provocat de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Mario Iorgulescu avea probleme vechi cu alcoolul şi cu drogurile, spun surse judiciare. A fost chiar internat într-o clinică de dezintoxicare.

de Redactia Observator

la 13.09.2019, 20:06

Vezi și

Noi informaţii pot răsturna ancheta în cazul accidentului provocat de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Mario Iorgulescu avea probleme vechi cu alcoolul şi cu drogurile, spun surse judiciare. A fost chiar internat într-o clinică de dezintoxicare. Drept recompensă, pentru că a mers la tratament, tatăl i-a cumpărat bolidul de 300 de mii de dolari. De altfel, tot în accidente tânărul ar mai fi distrus două maşini puternice, una dintre ele, un Ferrari. Familia tânărului ucis a anunţat că va cere daune în instanţă.

În momentul accidentului, Mario Iorgulescu conducea maşina pe care a primit-o cadou de la tatăl lui. Surse din anchetă spun că preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi ştiut că fiul lui are probleme cu drogurile şi alcoolul. 

În trecut, a mai distrus două maşini puternice în accidente. Gino Iorgulescu i-a promis că, dacă se internează într-o clinică de dezintoxicare, îi va cumpăra bolidul de 300 de mii de dolari. 

Mario ar fi fost externat cu câteva luni înainte să termine tratamentul.  

Aşa se face că, în noaptea accidentului, fiul şefului LPF avea o alcoolemie de 1.96 grame per litru, dar şi urme de cocaină în sânge. Rudele tânărului ucis s-au constituit parte civilă în proces şi vor să ceară daune morale şi materiale. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La o zi după înmormântare, apropiaţii victimei au fost chemaţi la audieri, la Brigada Rutieră. Fiul preşedintelui LPF nu a fost pus, deocamdată, sub acuzare. 

Starea lui este în continuare foarte gravă. Medicii de la Spitalul Elias spun că va rămâne internat la Terapie Intensivă pentru că există "posibilitatea unei evoluţii nefavorabile", chiar dacă unele contuzii se refac lent.

Ancheta tragediei de pe şoseaua Chitilei s-ar putea extinde. La câteva ore după accidentul provocat de Mario, în aceeaşi zonă, a mai avut loc un carambol cu patru maşini. 

După cercetare, Brigada Rutieră a solicitat administratorului drumului amplasarea indicatorului ocolire la locul accidentului. Asta se întâmpla marţi, iar indicatorul a fost montat abia joi. Acum, surse din anchetă spun că administratorul ar putea fi tras la răspundere. 

De altfel, localnicii descriu zona ca fiind extrem de periculoasă. În dimineaţa de după noaptea fatidică, semafoarele nu funcţionau.

Un localnic spune că "la ora 11 am trecut eu şi nu mergeau semafoarele şi în acel moment am sunat la 112 să trimită un echipaj de la Rutieră să dirijieze cumva că ne era teamă de un nou accident".

Până în acest moment, administratorul drumului nu a oferit un punct de vedere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mario Iorgulescu ar fi fost internat la dezintoxicare înainte de teribilul accident