Antena Meniu Search
x

Video Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere

Elevul olimpic din Drobeta-Turnu Severin, care şi-a înjunghiat fosta iubită cu un cuţit iar apoi a încercat să se sinucidă, a fost transferat la spitalul din Craiova. Adolescentul de 16 ani a fost operat şi e acum la Terapie Intensivă.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.02.2024, 14:35

Vezi și

Diana Speretoiu, reporter Observator: Tânărul de 16 ani este în continuare la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, a fost operat, primește tratament de reanimare și este monitorizat permanent. În ceea ce privește starea fetei de 17 ani, ea este în continuare la Spitalul de Urgență din Drobeta-Turnu Severin, iar potrivit informațiilor primite de la medici, starea ei este stabilă.

Noi suntem la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, unde în urmă cu două ore, a fost audiat un martor foarte important în acest dosar. Mă refer aici la taximetristul care a dus ieri fata, de urgență, la spital. Ne-a mărturisit că se afla întâmplător în zonă, doi trecători i-au făcut semn, i-au urcat fata în mașină și i-au spus să o ducă de urgență la spital. Bărbatul nu știa ce s-a întâmplat, iar pe drum, fata i-a dat numărul de telefon al tatălui ei și l-a rugat să-l sune și să-l anunțe că a fost atacată.

De asemenea, probe importante în acest dosar sunt și camerele de supraveghere care au surprins inclusiv momentul atacului, dar i-au filmat și pe cei doi tineri în timp ce se plimbau și în timp ce stăteau pe banca. Se vede în aceste imagini, potrivit unor surse din anchetă, chiar în momentul atacului, fata se ridică de pe bancă, iar tânărul o atacă. Mai târziu, și el încearcă să-și ia viață cu același cuțit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere