Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia şocantă a fetei de 17 ani de la Buzău, terorizată cu moartea de fostul iubit: 'Voia doar să se bată'

Scene de-o violenţă extremă au fost filmate la Buzău. Un tânăr a bătut un om al străzii până la leşin, pentru a-i demonstra fostei iubite cât este de periculos. Familia tinerei spune că este terorizată, iar fata chiar a încercat să-şi pună capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 05.06.2018 , 20:52

Scene de-o violenţă extremă au fost filmate la Buzău. Un tânăr a bătut un om al străzii până la leşin, pentru a-i demonstra fostei iubite cât este de periculos. Familia tinerei spune că este terorizată, iar fata chiar a încercat să-şi pună capăt zilelor. Individul de 19 ani o urmăreşte pe stradă şi o ameninţă cu moartea.

Umilit, bătut şi abandonat în scara unui bloc, bărbatul - un om al străzii - a fost ales la întâmplare de tânărul de 19 ani. Fără apărare, s-a prăbuşit sub loviturile crunte ale agresorului. Scenele au fost filmate şi trimise apoi fostei iubite a bătăuşului, sub formă de ameninţare. 

El de multe ori avea obiceiul de a bea, iar în momentul în care era sub influenţa alcoolului, nu ţinea cont de absolut nimic, voia doar să se bată, mărturiseşte adolescenta.

Vezi și

Şantajul şi ieşirile violente ale tânărului ar fi început după ce iubita a decis să-l părăsească. Agresorul o urmărea pe stradă şi îi ameninţa prietenele şi familia. Terorizată, fata a încercat să-şi pună capăt zilelor.

 Într-un moment în care eu am vrut să mă despart de el, a mers la cimitir şi şi-a făcut o poză acolo. L-am întrebat ce este cu ea şi el a spus că îmi sapă groapa acolo, a mai declarat fata.

Mama fetei spune că îi este frică să-şi mai lase copiii să meargă pe stradă.

Sunt foarte multe plângeri la Poliţie la adresa lui, dar încă nu s-a luat nicio măsură, afirmă femeia.

Abia după ce înregistrarea violentă a ajuns pe internet, tânărul a fost chemat la audieri. 

Mihai Drăghiciu, agent Poliţia Buzău

Poliţiştii buzoieni efectuează verificări pentru stabiliraea situaţiei reale şi încadrarea juridică a faptelor. Nu a fost formulată o plângere penală.

Fenomenul violenţei în plină stradă ia o amploare îngijorătoare în ţara noastră. Numai în ultimele luni, mai mulţi oameni nevinovaţi au devenit victimele agresorilor. În Braşov, un bărbat a fost bătut cu sălbăticie de doi adolescenţi, într-un pasaj pietonal. Iar în Bacău, o femeie a fost ucisă în bătaie de un băiat de 16 ani, aflat acum după gratii.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Mărturia şocantă a fetei de 17 ani de la Buzău, terorizată cu moartea de fostul iubit: 'Voia doar să se bată'