Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia TERIBILĂ a mamei adolescentei care s-a făcut PRAF de un copac, la o lună după ce şi-a luat permisul de conducere: "Şi-a pus mâinile pe cap..."

O adolescentă de doar 18 ani care îşi luase permisul de o lună s-a făcut praf de un copac, sâmbătă noaptea, fiind ucisă pe loc. Mama fetei a vorbit despre drama prin care trece şi a dezvăluit momentele de dinaintea tragediei.

de Redactia Observator

la 20.08.2017 , 15:04

O adolescentă de doar 18 ani care îşi luase permisul de o lună s-a făcut praf de un copac, sâmbătă noaptea, fiind ucisă pe loc. Mama fetei a vorbit despre drama prin care trece şi a dezvăluit momentele de dinaintea tragediei.

Flori participa la o nuntă la un han din apropierea localităţii ei, Smârdan, şi a plecat cu mai mulţi prieteni la o discotecă, după ce se furase mireasa. La întoarcere a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a izbit violent de un stâlp. În dreapta se afla o verişoară, 19 ani, care e înstare stabilă, conştientă, dar rănită grav.

Mama Florentinei a vorbit EXCLUSIV cu reporterul Observator şi a povestit ultimele momente di viaţa fiicei sale: "Verişoara mi-a spus că a intrat cu viteză mare de pe şosea pe un drum pietruit, a pierdut controlul, şi-a pus mâinile pe cap, a ţipat şi... a intrat cu maşina în pom!"

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Femeia e doborâtă de durere, dar vorbeşte despre bucuria fiicei sale atunci când a devenit şoferiţă cu acte: "Când şi-a luat permisul era foarte fericită, îi era frică că o să pice. M-a sunat, eram la serviciu: mami, să ştii că am luat. Ne-am bucurat... Asta îşi dorea, să ia carnetul. I-am luat maşină pentru că aşa şi-a dorit ea. Toată lumea spune: îmi place cum merge Flori. Mergea încet. Ea avea, totuşi, grijă. Nu ştiu ce s-a putut întâmpla aseară. Nu ştiu ce a făcut-o pe ea să intre cu viteză pe drumul acela."

Ca o ironie a sorţii, nunta la care era invitată Florentina a fost organizată şi de mama sa: "Aseara m-a adus acasă, că lucrez la hanul unde a avut loc nunta, am pregătit acolo meniurile. M-a adus acasă şi a plecat înapoi. La ora 10 azi noapte a fost ultima dată când mi-am văzut fata acasă. Mereu îmi spunea: n-o să plec de lângă tine, nu o să te las. Şi uitaţi, a plecat."

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Evenimente » Mărturia TERIBILĂ a mamei adolescentei care s-a făcut PRAF de un copac, la o lună după ce şi-a luat permisul de conducere: "Şi-a pus mâinile pe cap..."