Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia sfâşietoare a fratelui geamăn al militarului care a murit înecat la Constanţa: '24 de ani am fost zi de zi împreună'

Fratele geamăn al militarului care a murit înecat la Constanţa a făcut o mărturie sfâşietoare despre tânărul de 24 de ani care s-a aventurat în mare şi nu a reuşit să mai iasă la mal.

de Redactia Observator

la 16.05.2018 , 13:40

Mărturia sfâşietoare a fratelui geamăn al militarului care a murit înecat la Constanţa Mărturia sfâşietoare a fratelui geamăn al militarului care a murit înecat la Constanţa - Facebook

Fratele geamăn al militarului care a murit înecat la Constanţa a făcut o mărturie sfâşietoare despre tânărul de 24 de ani care s-a aventurat în mare şi nu a reuşit să mai iasă la mal.

Cătălin Gabriel Pohace (24 de ani), militar în cadrul unei unităţi militare din Babadag, şi-a pierdut viaţa pe 15 mai 2018, după ce a intrat în mare, în zona plajei 'Trei Papuci' din Constanţa.

Articolul continuă după reclamă

Un tânăr care făcea kite-surfing l-a văzut plutind şi l-a adus la mal.

Un prieten al militarului a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă la faţa locului.

Din nefericire, manevrele de resuscitare care au durat câteva zeci de minute au fost în zadar.

Mădălin Mihai Pohace, fratele geamăn al lui Cătălin, a mers astăzi la morga din Constanţa pentru a-şi lua fratele acasă la Piteşti.

"24 de ani numai împreună am fost. În fiecare zi. Numai când eram în interes de serviciu ne-am separat. Întotdeauna s-a aventurat, aşa a fost el. Îi plăcea să se aventureze, să îşi testeze limitele şi a mers prea departe de data asta. Era un militar de nota 10, chiar îi plăcea la unitate, la Infanterie Marină. Voia să meargă mai departe şi uitaţi, s-a întâmplat să moară în mare", a declarat Mădălin cu ochii în lacrimi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mărturia sfâşietoare a fratelui geamăn al militarului care a murit înecat la Constanţa: '24 de ani am fost zi de zi împreună'