Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(VIDEO) Incendiul din Bamboo, mărturia tulburătoare a unei tinere, însărcinată: "Cred că focul a fost pus. Sincer, am fost convinsă că murim"

Incendiul din clubul Bamboo i-a marcat puternic pe cei implicați în evenimentul dramatic. Mai multe persoane au ales să-și povestească experiența, iar Cristiana Elena este una dintre ele. Tânăra de 20 de ani spune că a fost aseară în clubul Bamboo și a luat parte la o zi onomastică, iar momentele trăite au marcat-o profund.

de Redactia Observator

la 21.01.2017 , 17:36

Incendiul din clubul Bamboo i-a marcat puternic pe cei implicați în evenimentul dramatic. Mai multe persoane au ales să-și povestească experiența, iar Cristiana Elena este una dintre ele. Tânăra de 20 de ani spune că a fost aseară în clubul Bamboo și a luat parte la o zi onomastică, iar momentele trăite au marcat-o profund.

"Sunt una dintre persoanele din Clubul Bamboo. Clubul nu a luat foc din cauza animatoarelor ( nu au incins ele atmosfera ), artificii nu au existat, da, de fumat s-a fumat, insa nu din cauza asta s-a pornit incendiul . Focul a pornit de langa bar , acolo era o camera, nu stiu exact ce se afla in acea camera , initial a luat foc clanta sau respectiv usa , angajatorii clubului nu au fost in stare sa stinga acel foc minor , au luat un extinctor si au impins cu el in usa , usa deschizandu-se focul a luat amploare , nimeni din club ( dj-ul , animatoare , personaj ) nu au sesizat", spune Cristiana.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra spune că muzica s-a oprit și s-au demarat activități specifice stingerii focului abia după ce o parte din club începuse să ardă cu vâlvătaie.

"Muzica din club s-a oprit in momentul in care lucrurile deja au luat amploare , focul din acea camera se extindea foarte mult , iar tot peretele de pe partea aceea ardea . Despre evacuare , nu am nimic de reprosat , au actionat foarte bine , insa , nu stiau sa dea drumul la un extinctor , aveau un furtun ,  cu care nici cu acela nu prea s-au descurcat , s-au incurcat in el , si ne-au udat pe noi . Evacuarea s-a facut pe usa din spate presupun , pentru ca am urcat un deal pana la intrarea principala"

Cristiana spune că, odată ajunsă afară, a observat că toată lumea încerca să-și salveze mașinile parcate în apropierea clubului, făcând aproape imposibil accesul autospecialelor în apropiere.

"4-5 masini erau parcate chiar la acea iesire , o tipa se chinuia sa iasa cu masina de acolo da nu a avut nici o sansa , masina ii patina foarte tare si nu putea urca dealu' ( a fost ajutata de baieti ) . Pe la acea intrare trebuiau sa intre pompierii , si nu puteau din cauza masinilor parcate acolo . Cand am sunat la 112 , erau deja 200 de apeluri . V-am povestit deoarece m-am aflat la 5 metri de incendiu  am vazut fiecare amanunt , nu am iesit prima da nici ultima , am iesit la timp", povestește Cristiana.

Focul a fost PUS!

"Parerea mea , acest foc a fost pus ! Nu are cum sa iei foc dintr-o data ! Inainte cu 2 minute de a lua foc , i-am comunicat iubitului meu ( miroase a incins , sigur luam foc ) , imediat la 2 minute usa aceea a luat foc , 2 dintre prietenii nostri au fost primii care au iesit , noi ramanand in continuare in club crezand ca se va stinge acel foc . Concluzia , este inadmisibil intr-un club de fite sa mori de viu , sa nu ai instalatie de apa  in tavan , trebuia sa fie inundatie de apa in momentul acela . Instalatia apei lipseste , ceea ce nu lipseste este acea scena care urca si cobora la fel ca si tavanul cu animatoarele !

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » (VIDEO) Incendiul din Bamboo, mărturia tulburătoare a unei tinere, însărcinată: "Cred că focul a fost pus. Sincer, am fost convinsă că murim"