Antena Meniu Search
x

Video Mărturisiri emoţionante făcute de fostul soţ al Anei, femeia ucisă de câini. "Vestea a fost teribilă, cutremurătoare"

După mai bine de 100 de ore de la moarte Anei, apare o primă reacţie oficială din partea autorităţilor. Aproape cu lacrimi în ochi, cum au făcut şi alţi primari în trecut, edilul sectorului 6 a spus că regretă incidentul. Dar a continuat să paseze vina către ASPA. Între timp, fostul soţ al Anei a mers la Institutul Medico-Legal pentru a-i ridica trupul neînsufleţit. Revoltat, cere ca cei responsabili să plătească pentru tragedia care a lăsat un copil fără mamă. 

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 19:24

Vezi și

Sorin Daraban, fostul soţ al Anei: Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este tragic şi foarte dureros. 

Şi, mai ales, revoltător. Au trecut mai bine de 100 de ore de când Ana şi-a pierdut viaţa într-un mod cumplit, iar apropiaţii nu au primit nicio explicaţie. Ştiu doar că planurile împreună s-au spulberat brutal. Sâmbătă dimineaţă, la 9 şi 40 de minute, un apel la 112 anunţa sec moartea unei femei, sfâşiate de câini. 

Sorin Daraban, fostul soţ al Anei: Vestea a fost teribilă, cutremurătoare. Avea planuri cu fiul nostru sa iasă, să-şi petreacă weekend-ul cu fiul nostru. Toţi vinovaţii trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat.

Doar că cei responsabili, legal şi moral, fie pasează vina, fie se ascund. Primarul Nicuşor Dan nu a venit azi la serviciu. În a cincea zi de la moartea Anei, nu a dat nici măcar un mesaj de condoleanţe familiei. Când era un simplu candidat, acelaşi Nicuşor Dan jura că îi trebuie jumtate de an ca primar pentru a scăpa de câinii agresivi din Capitală. O promisiune făcută şi în scris, într-un gest de supremă demagogie. La 11 ani distanţă, cuvântul dat se loveşte de realitatea morţii unui om în colţii câinilor sălbăticiţi din oraş.

Pe acelaşi subiect

Şi edilul sectorului 6 dă dovadă de acelaşi instinct de primar: vina lui e mai mică.

Reporter: Ce i-aţi transmite copilului victimei dacă ar fi aici?

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6: Ce pot să îi transmit?... Poţi să îi transmiţi ceva? Ce cuvinte ar putea să audă acel copil ca să aline durerea? Ce cuvinte? Aş fi blocat! Aş fi încremenit! Îmi pare rău!

Reacţia este un deja-vu dureros al unui alt primar. În urmă cu zece ani, Sorin Oprescu plângea în faţa camerelor după moartea lui Ionuţ, băieţelul de patru ani sfâşiat de câini într-un parc din capitală.

Ping-pong-ul cu vina şi responsabilitatea urmează aceeaşi spirală fără sfârşit. 

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6: ASPA nu mai ia câini de pe străzi. Cer demisia doamnei Punga, cea care a patronat mizeria care se întâmplă acum!

Sesizare făcută la ASPA cu o săptămână înainte de tragedie

La Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor nu răspunde însă nimeni. Cu o săptămână înaintea tragediei, Poliţia Locală a făcut o sesizare la ASPA că pe terenul de lângă Lacul Morii este o haită de câini. 

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6: Acela putea fi apelul salvator! ASPA nu a reacţionat! ASPA nu a dat niciun răspuns! 

Colegii Anei au mers azi în faţa Primăriei Capitalei, pentru a-i aduce un omagiu celei care mereu a luptat pentru cauze nobile.

În întreaga ţară, câinii maidanezi fac legea. Un copil de 13 ani a ajuns la spital în Bucureşti, după ce a fost muşcat de 12 câini pe un câmp din Teleorman.

Costinel Stănescu, tatăl: Au venit câinii, l-au încercuit, l-a pus jos, iar s-a ridicat, iar l-a pus jos. A fugit într-o pădure 300 de metri, acolo n-a mai avut suflu, l-au tăvălit mai grav aşa, după care a fugit şi a sărit într-o curte.

Sălbăticiţi, câinii atacă feroce. Camerele de supraveghere montate într-un complex nou construit în a sector 3 au surprins momentul în care o pisică este ruptă în bucăţi. 

Iar în Târgu Jiu, de la începutul anului, 23 de oameni au ajuns la spital cu muşcături de câini. Pe reţelele de socializare, localnicii se plâng că le e teamă să-şi ducă la şcoală copiii din cauza maidanezilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mărturisiri emoţionante făcute de fostul soţ al Anei, femeia ucisă de câini. "Vestea a fost teribilă, cutremurătoare"