Antena Meniu Search
x

MASACRUL de la Istanbul: Autorul atacului de la clubul Reina, aproape de identificare

Autorităţile turce sunt aproape de a-l identifica pe autorul atacului de la clubul Reina din Istanbul, soldat cu 39 de morţi, a anunţat luni un purtător de cuvânt al Guvernului de la Ankara, citat de Reuters.

Autorităţile turce sunt aproape de a-l identifica pe autorul atacului de la clubul Reina din Istanbul, soldat cu 39 de morţi, a anunţat luni un purtător de cuvânt al Guvernului de la Ankara.

“Informaţii despre amprente şi înfăţişarea teroristului au fost găsite (…). Eforturile pentru identificarea sa sunt făcute rapid”, a spus vicepremierul Numan Kurtulmus, într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui, este clar că incursiunea armatei turce în Siria, lansată în august, a înfuriat grupările teroriste şi pe cei care le sprijină, însă ofensiva va continua până când toate ameninţările la adresa Turciei vor fi eliminate.

Ankara a trimis tancuri şi forţele speciale în Siria, în urmă cu aproximativ patru luni, pentru a lupta împotriva Statului Islamic şi pentru a împiedica miliţiile kurde să se apropie prea mult de graniţele sale.

Potrivit lui Kurtulmus, atacul de duminică a fost diferite de atacurile precedente din Turcia şi a fost comis pentru a crea diviziuni în societatea turcă.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » MASACRUL de la Istanbul: Autorul atacului de la clubul Reina, aproape de identificare