Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Mașină de la Poliția Autostrăzi, lovită de TIR pe A10, între Alba Iulia și Sebeș. Agenții interveneau la un alt accident

Patru persoane, între care un copil, au ajuns la spital, în această dimineață, în urma unui grav accident produs pe autostrada A10, pe sesul Alba Iulia - Sebeș. În timp ce polițiștii de la Autostrăzi interveneau la fața locului, autospeciala lor Duster a fost lovită de un TIR. Din fericire, în urma impactului nu au fost înregistrate victime. 

de Veronica Micu

la 08.07.2022 , 19:45

Trei adulți și un copil au fost transportați la spital, vineri, în urma unui grav accident rutier, după ce mașinile în care se aflau s-au făcut praf.

Potrivit ISU Alba, coliziunea s-a produs în jurul orei 11.30, pe A10, sensul Alba Iulia – Sebeș. Junși la fața locului, pompierii au găsit cele patru victime ieșite din autoturisme.

"Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru descarcerare, asigurare masuri PSI si acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs pe A10 sens Alba Iulia - Sebeș între 2 autoturisme.

Articolul continuă după reclamă

Din primele informații in accident este implicata o victimă incarcerata. Forte alocate: 1 Descarcerare, 1 ASAS si 1 SMURD B2. Misiunea este in dinamica, revenim cu detalii. Forțele ajunse la locul intervenției au constat ca toate victimele din accident erau ieșite din autoturisme, fără persoane incarcerate. În accident au fost implicati 3 adulți și 1 copil, conștienti, care în aceaste momente sunt evaluați de catre echipajul medical. Toate cele 4 victime vor fi transportate la UPU Alba pentru investigații suplimentare. Aceste sunt stabile hemodinamic și respirator, prezentând diferite traumatisme si escoriatii ușoare", au transmis reprezentanții ISU Alba.

Pe acelaşi subiect

Mașina de poliție venită la locul accidentului, lovită de TIR

Potrivit alba24.ro, în timp ce agenții de la Poliția Autostrăzi efectuau cercetarea la fața locului, o autospecială Duster a fost acroșată de un TIR.

În urma acestui accident nu au fost înregistrate victime.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Mașină de la Poliția Autostrăzi, lovită de TIR pe A10, între Alba Iulia și Sebeș. Agenții interveneau la un alt accident