Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un TIR intră cu viteză în capela unei biserici din Titu. Camionul dărâmă zidul și un stâlp de electricitate

Un grav accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe DN7, pe raza orașului Titu din județul Dâmbovița. Un șofer de TIR a pierdut controlul direcției, a ieșit de pe carosabil și s-a înfipt cu mastodontul direct în capela unei biserici. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.07.2022, 17:18

Vezi și

În înregistrare se vede cum TIR-ul iese de pe carosabil și intră cu viteză în capela bisericii, punând la pământ zidul, dar și un stâlp de electricitate. Șoferul, un bărbat de 45 de ani, nu pare să fi apăsat vreo clipă pedala de frână. Imaginile de la locul accidentului arată dimensiunea dezastrului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii sunt îngroziți de ce s-a întâmplat.

Pe acelaşi subiect

"Am auzit un zgomot foarte puternic. A dărâmat capela, nu știu ce ne-om face. Putea să fie mort acolo. Doamne ferește de ce se putea întâmpla cu cei care păzeau", spune o femeie.

O altă localnică bănuiește că șoferil ar fi adormit la volan: "Cred că a adormit la volan. Venea dinspre București. Era singur șoferul, s-a dat jos pe picioarele lui. Doamne ferește! Dacă era mort acolo, dacă era lume? Nu îi omora?".

În urma accidentului, șoferul a suferit răni minore și a fost transportat la UPU Târgoviște. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri.

"La data de 7 iulie a.c., un bărbat, in vârstă de 45 de ani, in timp ce conducea un ansamblu de vehicule, pe DN 7, pe raza localității Titu, în dreptul unei biserici, ar fi ieșit în afara părții carosabile si s-ar fi izbit de un zid și un stâlp pentru susținerea energiei electrice. În urma accidentului rutier, conducătorul autovehiculului a fost rănit și a fost transportat spital", au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea accidentului.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul în care un TIR intră cu viteză în capela unei biserici din Titu. Camionul dărâmă zidul și un stâlp de electricitate