Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maşină distrusă de o ploaie de cărămizi la Cluj, după ce un muncitor a manevrat greşit o macara

Un bărbat din Cluj a trecut prin clipe de groază, în timp ce se afla la volan. S-a trezit cu o ploaie de cărămizi peste maşină. De vină a fost un muncitor care a manevrat greşit o macara, pe şantier.

de Redactia Observator

la 14.06.2018 , 20:30

Un bărbat din Cluj a trecut prin clipe de groază, în timp ce se afla la volan. S-a trezit cu o ploaie de cărămizi peste maşină. De vină a fost un muncitor care a manevrat greşit o macara, pe şantier. Un palet plin cu mai multe cărămizi a aterizat în stradă. Doar printr-o minune, şoferul a scăpat fără răni, dar maşina lui e complet distrusă.

Bărbatul mergea cu maşina pe o stradă îngustă din Cluj-Napoca. La un moment dat a trecut prin dreptul unei clădiri aflată în construcţie. Din senin, o ploaie de cărămizi a căzut peste el. 

Paletul greu de câteva tone trebuia să fie coborât cu macaraua pe trotuarul din faţa şantierului, dar o manevră greşită a făcut ca acesta să desprindă şi să cadă pe o maşină care, în acel moment, se afla în trecere pe stradă. 

Vezi și

Neatenţia macaragiului a făcut ca paletul să se dezechilibreze, astfel că mai multe cărămizi au căzut pe şosea. Din fericire, nimeni nu se afla pe trotuar în momentul incidentului. Bărbatul din maşină a scăpat nevătămat, dar pericolul a fost imens. Parbrizul maşinii s-a făcut praf, iar capota a fost şi ea distrusă. 

Speriat, şoferul a sunat imediat la 112. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii. 

Pompas Carmen - purtator de cuv IPJ CLUJ:

Conducătorul auto a fost îndrumat către ghişeul de avarie auto pentru constatarea daunelor ce au fost provocate, acesta putându-se îndrepta, ulterior, împotriva celui care i-a provocat aceste daune, pe cale civilă. 

Imediat după incident, muncitorii din zonă şi-au reluat activitatea, în aceleaşi condiţii de lucru. Poliţia a deschis şi o anchetă în acest caz. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Maşină distrusă de o ploaie de cărămizi la Cluj, după ce un muncitor a manevrat greşit o macara