Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Maşină făcută zob într-un accident de groază, în Costeşti. Un bărbat a murit, alţi doi grav răniţi. Unul dintre şoferi, de 18 ani, nu avea permis 

Accident îngrozitor între două maşini, în Costeşti, judeţul Argeş. O persoană a murit, alte două au fost rănite, după ce autoturismele s-au ciocnit.

de Redactia Observator

la 14.05.2024 , 16:07

Un bărbat de 44 de ani a murit, alte două persoane (un bărbat de 46 de ani şi unul de 18 ani) au fost rănite, în urma unui accident produs în Costești, județul Argeș, între două mașini, dintre care una tracta o remorcă. Potrivit ISU Argeș, accidentul a avut loc în orașul Costești, cartierul Zorile, fiind implicate două autoturisme, unul dintre acestea tractând o remorcă.

Accident în Costeşti, Argeş: un bărbat mort, alţi doi răniţi

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit încarcerat și inconștient și s-a acționat pentru extragere. Din păcate, victima a decedat. O altă victimă de 46 de ani a fost preluată în stare gravă de elicopterul SMURD şi transportată la Bucureşti.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, echipajul SAJ evaluează încă o victimă, respectiv un tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani, urmând a fi transportat la spital. 

Din primele informaţii, tânărul de 18 ani s-ar fi urcat la volan fără permis de conducere. 

- Ştire în curs de actualizare - 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Maşină făcută zob într-un accident de groază, în Costeşti. Un bărbat a murit, alţi doi grav răniţi. Unul dintre şoferi, de 18 ani, nu avea permis