Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O maşină de pepeni s-a izbit violent de un TIR pe Centura Capitalei

Accident grav pe Centura Capitalei, în această dimineaţă, după ce şoferul unei maşini încărcate cu pepeni a intrat în plin într-un TIR. Două persoane au fost grav rănite în urma impactului violent.

de Redactia Observator

la 15.08.2018 , 13:28

O maşină de pepeni s-a izbit violent de un TIR pe Centura Capitalei O maşină de pepeni s-a izbit violent de un TIR pe Centura Capitalei - Observator

Accident grav pe Centura Capitalei, în această dimineaţă, după ce şoferul unei maşini încărcate cu pepeni a intrat în plin într-un TIR.

Două persoane au fost grav rănite în urma impactului violent.

Articolul continuă după reclamă

Totul s-a întâmplat, la primele ore ale dimineţii, pe Centura Bucureşti, între Voluntari şi Otopeni, pe sensul de mers către Otopeni.

Pe acelaşi subiect

Şoferul unei autoutilitare încărcate cu pepeni a observat prea târziu un TIR care se afla pe prima bandă şi a intrat în plin în acesta.

În urma impactului violent, un bărbat aflat pe scaunul din dreapta în autoutilitară a rămas încarcerat în fiarele contorsionate ale maşinii.

Pompierii de la Descarcerare şi medicii SMURD au reuşit să îl scoată pe bărbat după o intervenţie de câteva zeci de minute, prin spatele maşinii.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, având numeroase răni foarte grave la nivelul picioarelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » O maşină de pepeni s-a izbit violent de un TIR pe Centura Capitalei