Antena Meniu Search
x

Video Maşină propulsată în vitrina unui magazin din Ploieşti, într-un impact puternic. Accidentul a fost surprins pe camere

Un accident produs pe o stradă din Ploieşti se putea încheia cu o tragedie, după ce maşina condusă de un tânăr de 27 de ani a fost pur şi simplu proiectată în vitrina unui magazin. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 13:36

Vezi și

Autoturismul în care se afla şi o tânără, pe locul din dreapta, a fost izbită puternic de un alt vehicul scăpat de sub control. Acesta era condus de un şofer de 57 de ani care nu a dat prioritate. După impactul deosebit de puternic, şoferul de 27 de ani şi pasagera sa au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Uimitor, nimeni altcineva nu a fost rănit. Ambii şoferi au fost testaţi pentru alcool şi droguri, iar rezultatele au fost negative. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Maşină propulsată în vitrina unui magazin din Ploieşti, într-un impact puternic. Accidentul a fost surprins pe camere