Antena Meniu Search
x

Foto Maşină spulberată de un tren marfar, în Rebrișoara. Șoferul a murit, doi copii răniți, inconștienți, în mormanul de fiare

O maşină în care se aflau un bărbat și doi copii mici a fost spulberată de tren marfar, la Rebrișoara, în Bistrița-Năsăud. Echipajele de prim ajutor au găsit la locului accidentului feroviar o imagine de coșmar. Șoferul era decedat, iar cele două fetițe din mașină în stare de inconștiență.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.12.2020, 21:15

  • Trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a petrecut nenorocirea era semnalizată doar cu semnul STOP.
  • Trenul care a lovit mașina avea șapte vagoane încărcate cu piatră.

Victimele erau încarcerate în mașina distrusă pe șina de tren și pentru eliberarea si extragerea lor a fost nevoie de  îndepărtarea mai multor elemente de caroserie - stâlpi, portiere, banchete, anunță ISU Bistrița Năsăud. 

Mașina a fost lovită de un tren marfar

Mașina a fost lovită de un tren marfar

ISU BN

Potrivit primelor informații, o fetiță este inconștientă, cu suspiciune de fractură de baza de craniu, intubata de către echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD.

Cealaltă fetiță este în echipajul de prim ajutor SMURD, asistat de medicul de la Serviciul de Ambulanță Județean, politraumatizata, nivel de conștientă alterat. 

Pe timpul extragerii, fetițele au fost monitorizate în permanenta de echipajele de intervenție.

Potrivit presei locale, trenul care a lovit mașina avea șapte vagoane încărcate cu piatră. Trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a petrecut nenorocirea era semnalizată doar cu semnul STOP.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Andreea Petrescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Maşină spulberată de un tren marfar, în Rebrișoara. Șoferul a murit, doi copii răniți, inconștienți, în mormanul de fiare